Top 3 idei de cadouri corporate la care nu te-ai fi gandit

BUCURESTI - 21 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Intr-o lume in perpetua miscare este greu sa mai gasim creativitatea necesara pentru a oferi daruri speciale. Tendinta moderna este aceea de a alege lucruri prefabricate, comerciale, insa acest lucru scade foarte mult din intimitatea si importanta gestului si a momentului.

cadouri handmade

cadouri handmade

Este astfel important sa cauti cadouri unice si speciale, iar pentru a te ajuta am realizat un top al celor mai speciale cadouri corporate pe care le poti oferi.

Alege lucrari de artizanat si cadouri handmade

Avantajul unor cadouri handmade este acela că nu vei mai gasi un cadou identic niciodata. Pentru ca nu sunt produse de serie, aceste daruri capata unicitate si sens, dar si o incarcatura emotionala potrivita.

Astfel, daca vrei sa oferi partenerilor, colegilor sau angajatilor obiecte memorabile, poti alege in locul variantelor traditionale bijuterii realizate din diferite mecanisme sau piese de ceasuri, prelucrate si asezate intr-o sinergie perfect armonioasa. Gablonturile de acest tip pot insemna pandantive unice, cu modele miniaturale speciale, cercei sau butoni deosebiti, a caror unicitate va fi de-a dreptul surprinzatoare.

Tot in aceasta categorie a lucrarilor handmade se incadreaza si realizarea tablourilor cu acelasi tip de piese, cu fundaluri speciale si rame de efect, in care imaginile care prind viata sa intruchipeze orice idee creativa ai avea. Realizarea acestor cadouri corporate nu trebuie sa fie conditionata de culoare, ci ar trebui sa fie o metoda speciala de o reliefa unicitatea astfel incat darul sa se bucure de o binemeritata apreciere.

Alege sa oferi experiente cadou

Daca iti pretuiesti angajatii, colegii sau partenerii, si vrei pentru ei cadouri premium, atunci poti sa le oferi acestora posibilitatea de a participa la ateliere creative, care sa va sudeze relatia si care sa alunge stresul. Poti opta pentru ateliere creative pentru companii, special structurate si realizate astfel incat sa ofere experiente memorabile si timp de calitate. Distractia va fi garantata si cu siguranta veti dori sa repetati experienta.

Lanseaza o invitatie la o petrecere intr-un cadru restrans

Pentru a fi unic si poate usor neconventional, te poti pozitiona la limita dintre team building si un pranz in familie. Organizeaza o petrecere la o locatie speciala, asigura intimitate momentului, dar si distractia care se impune intr-un cadru mai putin formal, diferit de rigorile locului de munca.

Sa oferi cadouri corporate unice nu inseamna doar sa bifezi o obligatie, ci sa te asiguri ca le arati celor din jurul tau ca ei chiar conteaza pentru tine. Alege asadar emotia, unicitatea si calitatea si ofera celorlalti posibilitatea de a vedea lucrurile si din alte perspective creative.