Transport autocar – calatoriti comod si sigur

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Lukadi Transport este o companie de transport autocar , cu zeci de mii de clienti complet multumiti, care ne-au imbogatit portofoliul in mod considerabil, de-a lungul timpului de cand activam pe piata de profil. Cu o vasta experienta in domeniu va punem la dispozitie bilete accesibile pentru orice persoana care isi doreste sa ajunga sigur si rapid spre o destinatie anume.

.

.

Prin intermediul flotei de autovehicule dar si al colaboratorilor companiei noastre, ne diferentiem detasabil de celelalte companii similare de pe piata. Acum e timpul sa lasati deoparte toate grijile in ceea ce priveste limitarule bagajelor, costuri mari de transfer, greutatea impusa a bagajelor aferente, deoarece depasirea bagajului implica plata unor taxe suplimentare, atunci cand alegeti sa calatoriti cu avionul.

Pe langa faptul ca autocarele noastre detin cele mai bune conditii de transport, puteti admira in liniste privelistile minunate din exterio stand confortabil la caldura si profitand la maxim de aceasta oportunitate.Noi a decis sa venim in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa ajunga la o destinatie anume in timputil pentru a lua parte la un eveniment important din viata lor sau chiar la o intanire de afaceri. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui mijloc convenabil de transport, ati ajuns exact unde trebuie.

Prin intermediul autocarelor noastre, aveti astfel parte de servicii sigure la preturi accesibile si posiblitatea sa aveti o calatorie de neuitat. Organizam curse zilnice pe rute prestabilite si ne mentinem serviciile la standarde optime de calitate si confort. Asadar, nu mai stati pe ganduri si accesati chiar acum site-ul nostru aici pentru a rasfoi cu atentie ofertele disponibile on line si a alege ceea ce se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

Transport autocar – mereu aproape

Pentru a face o reervare in ceea ce priveste serviciul de transport autocar, ne puteti contacta imediat, pentru ca noi ne aflam la doar un telefon distanta de dumneavoastra. Acum totul se desfasoara simplu si rapid, pentru ca Lukadi Transport vine in sprijinul grupurilor mari de persoane care vor sa beneficieze de preturi promotionale. Pentru alte informatii utile, un operator tehnic al firmei noastre ca sta la dispozitie oricand aveti nevoie de ajutorul nostru.

Toti clientii care apeleaza la serviciile noastre vor fi placut impresionati inca de la primul contact vizual. Dorinta noastra este sa aveti o excursie cat mai confortabila si o amintire cat mai frumoasa. Astfel ca autocarele noastre sunt dotate cu aer conditionat, spatiu pentru odihna, scaune rabatabile, wifi gratuit si caldura, pe parcursul sezonului rece. Pretul este stabilit in functie de distanta de parcurs insa nu vor exista taxe ascunse ci doar costuri fixe si clare.

Transport autocar – pentru familie si prieteni

Puteti sa economisiti timp si bani accesand serviciul de transport autocar  de la Lukadi Transport. Organizam transport de calitate superioara si va protejam bugetul pentru ca dumneavoastra sa nu mai pierdeti timp pretios ci sa-l folositi in interesul propriu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/transport-autocar-calatoriti-comod-si-sigur