Transport autocar-servicii fara concurenta

BUCURESTI - 4 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Lukadi Transport se numara printre cele mai mari companii de transport din tara, ce ofera servicii de calitate europeana de fiecare data cand sunt solicitati. Beneficiati de transport autocar la preturi atractive si bucurati-va de o calatorie placuta alaturi de noi.

.

.

Secretul succesului consta in startegia de dezvoltare a companiei, in organizarea minutioasa si munca de echipa depunsa, pentru optimizarea serviciilor noastre. Noi va asiguram ca veti ajunge in siguranta la destinatie si suntem punctuali de fiecare data cand plecam in cursa. Soferii nostri cunosc foarte bine cele mai multe trasee de aceea vom gasi drumul cu rapiditate si ne vom deplasa in conditii de maxima securitate.

Daca pe parcursul calatoriei autocarul a suferit o defectiune tehnica sau de alta natura, se recurge imediat la verificarea atenta a problemei respective, deoarece ne dorim ca serviciile noastre de transport sa se mentina la standarde inalte. Iar daca, din nefericire, aceasta problema nu poate fi remediata intr-un timp scurt, de catre soferii nostri, un alt autocar se va deplasa la locul respectiv si va prelua pasagerii si bagajele apoi vor pleca linistiti la drum.

Transport autocar- pentru momente lipsite de griji

Alegeti serviciul de transport autocar,ori de cate ori va doriti sa va deplasati in conditii de siguranta spre locatia prestabilita. Poate ca de multe ori v-ati propus sa ajungeti intr-un anumit loc insa intotdeauna gaseati o piedica in realizarea obiectivelor propuse, deoarece nu detineti un autoturism sau nu va place sa calatoriti cu mijloacele de transport in comun. Acum aveti la indemana cea mai eficienta solutie pentru a ajunge acolo unde va doriti. Nu trebuie decat sa ne contactati telefonic sau sa accesati site-ul nostru pentru a afla si alte detalii suplimentare. De asemenea, noi va garantam ca o sa aveti o experienta de neuitat si o sa fiti pe deplin multumiti de investitia facuta.

Urmarind tendinta pietei, am observat ca in ultima vreme avem tot mai multe cereri in acest sens. De aceea, raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor cu gandul ca fiecare client are dreptul sa beneficieze de oferta noastra. Suntem o firma autorizata ce respectam custrictete normele legale impuse si aducem nenumarate beneficii tuturor clientilor nostri.

Transport autocar- optimizarea serviciilor de transport

Lukadi Transport detine un numar mare de autocare si angajati deoarece isi doreste o dezvoltare continua in materie de transport. Doar asa avem deschise orizonturi noi ce ne asigura un loc de top in preferintele clientilor nostri. Noi oferim servicii de transport autocar  tuturor celor care apreciaza calitatea serviciilor noastre.

Detinem un numar mare de autocare pentru a fi siguri ca putem face fata cu brio tuturor solicitarilor clientilor nostri. Cu noi puteti pleca in cursa aproape la orice ora doriti, deoarece asiguram ritmicitatea curselor si va oferim sansa sa va rezervati un loc inainte de a plati. Asa veti fi siguri ca nu veti rata cursa respectiva si in plus, beneficiati de costuri reduse. Alegeti cel mai scurt si rapid traseu pentru a ajunge la destinatia dorita si optati pentru cea mai accesibila modalitate de transport. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul nostru www.transport-personal.ro.