Transport microbuz – pasiune pentru calatorii !

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Echipa firmei de transport Lukadi, este formata din oameni pasionati de profesia lor, profesionisti si o echipa mereu la dispozitia clientilor nostri. Suntem pregatiti si mereu deschisi pentru a va raspunde prompt oricaror solicitari venite din partea clientiilor nostri.

Serviciile Transport microbuz folosesc microbuze pentru transportul pe distanțe mari. Vehiculele sunt în mod normal echipate cu scaune mai confortabile, un portbagaj separat si video. Acestea au standarde mai ridicate decât autocarele urbane, dar au un model limitat.

Datorita ofertelor noastre accesibile, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de transport angajati Bucuresti cu microbuz si autocar. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de intreaga echipa a Transport microbuz.

Transport microbuz a castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas.  Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport persoane  cu autocare si microbuze in Bucuresti.

Asadar, serviciul de Transport microbuz respecta toate normele aflate in vigoare si contribuie la bunastarea intregii comunitati prin limitarea emisiilor de carbon in atmosfera.

De la vehiculele noastre de înaltă tehnologie până la operațiunile noastre extrem de eficiente, îmbrățișăm și folosim cele mai noi inovații pentru a aduce valoare clienților și pasagerilor noștri. Și suntem în continuă evoluție  toate acestea pentru a satisface nevoile clientiilor notri care au facut posibila dezvoltarea noastra!

Transport microbuz oferă transport sigur pentru evenimente pentru grupuri de zece sau mai multe la prețuri accesibile. Închirierea unui autocar sau microbuz de la Transport microbuz vă poate ajuta sa economisiti până la 30% în comparație cu închirierea autocarelor sau microbuzelor de la alte firme.

Deoarece microbuzele si autocarele de la Transport microbuz sunt folosite și pentru transportul elevilor si al copiilor in excursii, acestea trebuie să respecte normele de siguranță supreme, făcându-le una dintre cele mai sigure forme de transport pe drumurile din ziua de azi!

Transport microbuz isi propune sa ramana de referinta ca societate de transport de calitate in capitala Romaniei si sa-si puna tinte tot mai inalte spre satisfacerea clientului , conditii exceptionale de transport si siguranta.

Siguranta este una dintre prioritatile noastre. Pentru a oferi servicii de calitate confort si siguranta, am stabilit sa respectam conditii specifice de sigurata ale calatorilor. Pentru a beneficia de servicii de transport persoane de calitate, in conditii de siguranta maxima, la standarde profesionale, va invitam sa alegeti Transport microbuz.

Misiunea noastră este să oferim servicii personalizate, produse de calitate și soluții inovatoare de transport de pasageri, livrate de cei mai buni profesioniști din domeniul transportului din țara noastră.

Munca este suficient de stresantă fără a adăuga dificultăți de conducere în oraș, congestionare a traficului, taxe de trecere și parcare. Permiteți-vă să vă controlați naveta în timp ce vă bucurați să vă bucurati de știrile zilnice, muzica și somnul suplimentar si de Transport microbuz.Timpul zilnic al autobuzului de călătorie permite un program flexibil de deplasare pentru toate zilele de lucru. Aflați mai multe despre multiplele noastre rute.