Transport persoane-oferte de nerefuzat de la Lukadi Transport

BUCURESTI - 5 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Firma noastra va punem la dispozitie oferte de nerefuzat pentru clientii nostri, indiferent daca este vorba despre elevi, studenti dar si grupuri organizate, formate din mai multe persoane. Deplasarile spre siferite locatii se realizeaza zilnic cu cele mai moderne microbuze si autocare dotate cu toate necesitatile.

.

.

Apelati cu incredere la serviciul de transport persoane  si va garatam ca veti avea parte de calatorii placute si sigure pe diferite trasee. Daca va aflati la volan, drumul lung si obositor va va rapune la un moment dat si va pieri cheful de calatorii. De aceea, noi va stam la dispozitie cu cel mai accesibil si confortabil mijloc de transport.

Daca doriti sa aflati si alte informatii legate de traseu sau de orele de plecare, contactati-ne telefonic sau accesand site-ul nostru on line. Noi punem la punct ultimele detalii deoarece ne place sa ne organizam cat mai bine inainte de fiecare deplasare. Serviciile noastre specializate indeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și confort.

Soferii nostri autorizati va asigura discretie pe tot parcursul drumului si o calatorie cat mai confortabila. Cu noi veti ajunge la destinatie intotdeauna in timp util si veti avea buna dispozitia de care aveti nevoie cand ati plecat intr-o mica vacanta sau o excursie la care visati de mult timp.

Transport persoane - conditii exclusiviste pentru clientii nostri

Beneficiati de solutiile noastre inedite in materie de transport persoane  si de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea de zi cu zi. Lukadi Transport este firma care se remarca datorita seriozitatii cu care ne tratam fiecare proiect precum si respectul pe care il purtam clientilor nostri. Luati in calcul oportunitatea de a calatori cu noi, inca de la primul contact pe care il aveti cu firma noastra. Verificati cu atentie piata pentru a fi siguri ca nu ati luat o decizie pripita.

Modalitatea noastra de transport este simpla si eficienta si se afla la indemana oricui doreste sa calatoreasca alaturi de noi, pe distante lungi sau chiar mai scurte. Preturile accesibile precum si confortul si eleganta de care dispun autovehiculele noastre reusesc sa optimizeze voiajele cu care ati fost obisnuitipana in prezent.

Noi venim in calea dumneavoastra cu oferte de nerefuzat in ceea ce priveste transportul unui grup mare de prieteni sau cunoscuti. De asemenea va oferim un avantaj imens fata de transportul public in comun, deoarece va preluam direct de la adresa mentionata.

Transport persoane- spre destinatii cat mai diferite

In functie de necesitatile si bugetul pe care il detineti, puteti opta pentru serviciul de transport persoane, care se desfasoara cu succes atat pe zi cat si pe noapte. Lukadi Transport este locul in care persoanele interesate de servicii specializate de transport pot gasi cele mai avantajoase preturi de pe piata. Acestea nu contin taxe ascunse ci sunt practice si reale, pentru ca fiecare client sa fie multmit de investitia facuta.

Pentru excursii sau diverse calatorii de afaceri puteti opta pentru ofertele noastre disponibile pe site si sa scapati de oboseala si stresul condusului prin oras. Soferii nostri sunt experimentati si familiarizati cu traficul si traseele din oras, ceea ce ne duce cu gandul ca vom castiga timp pretios de fiecare data cand alegem sa calatorim cu o companie de prestigiu. Asadar, bucurati-va de o calatorie linistita intr-o atmosfera de buna dispozitie si lasati toate grijile acasa.