Transport persoane- rapid si eficient

BUCURESTI - 29 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Compania Lukadi Transport va ofera servicii inedite de transport persoane si in acelasi timp va garanteaza cel mai bun raport calitate pret. De-a lungul timpului am avut nenumarate colaborari si am strans o multime de feed back uri pozitive din partea celor care si-au pus toata increderea in noi.

.

.

Detinem un numar mare de autocare si microbuze moderne, cu toate dotarile necesare pentru o calatorie reusita. Acum transportul rutier de persoane este redefinit datorita companiei Lukadi Transport, ce si-a castigat un renume demn de pretuit pe piata de profil. 

Toate mijloacele de transport pe care le punem la dispozitia clientilor sunt atent verificate si foarte bine intretinute pentru calitatea, confortul si mai ales siguranta pasagerilor la fiecare cursa efectuata. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio, internet gratuit si centuri de siguranta.

Si pentru ca stim cat de importanta este revederea cu cei dragi va oferim conditii avantajoase de transport si ne pliem perfect nevoilor calatoriilor dumneavoastra. In acest sens, ne adresam si grupurilor de copii, elevi, studenti sau pensionari care isi exprima dorinata de a ajunge la o anumita destinatie. De asemenea, oferim conditii avantajoase pentru bagaje, motiv pentru care puteti transporta cu dumneavoastra toate lucrurile necesare.

Avem un orar flexibil care sa va permita timpul necesar pregatirii pentru orice fel de calatorie, indiferent de motivul pentru care ati decis sa fiti alaturi de noi. Asiguram o acoperire geografica foarte buna si va stam la dipozitie cu sfaturi practice si utile care sa va ajute sa decideti corect.  

Transport persoane – oferte personalizate

In ceea ce priveste serviciul de transport persoane va oferim nenumarate beneficii suplimentare si informatii detaliate despre conditiile si preturile calatoriilor alaturi de noi. Niciodata transportul nu a fost la fel de eficient ca si astazi, pentru ca implementarea tehnologiilor de ultima generatie a dus la optimizarea serviciilor, din toate punctele de vedere.

Noi am reusit sa ne facem remarcati inca de al inceputul aparitiei noastre pe piata datorita seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada.Contactati-ne aici imediat pentru a afla cat mai multe informatii suplimentare despre modalitatea de transport si eficienta acestora.

Va garantam inca de la inceput ca veti fi complet multumiti de alegerea facuta si ca veti dori sa calatoriti si cu alta ocazie alaturi de compania noastra. Drumurile pot fi parcurse intr-o stare perfecta de relaxare si bunadispozitie, iar daca nu ati experimentat acest sentiment pana acum, este momentul sa o faceti in cel mai scurt timp posibil.

Transport persoane – cele mai bune oferte

Lukadi Transport vine in sprijinul dumneavoastra cu oferta de transport persoane ce a adus multumire ani de ani, miilor de pasageri care au calatorit alaturi de noi. In calatoriile dumneavoastra, sunteti insotiti de soferi profesionisti cu o mare experienta in domeniu. Cu incredere si buna dispozitie, personalul nostru face tot ce ii sta in putinta pentru a va asigura o calatorie cat mai placuta.