Vara bate la usa! Tratamentele de epilare definitive te pot ajuta sa te bucuri de o piele frumoasa

BUCURESTI - 9 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

La primele zile mai calduroase care vin dupa lunile de iarna cei mai multi dintre noi ne bucuram atunci cand suntem incalziti de razele soarelui. Si abia asteptam sa ne bucuram din plin de zilele de vara, atunci cand putem sa ne imbracam cat mai lejer sau cand avem posibilitatea de a face plaja. Insa in acelasi timp apare grija cu privire la pilozitatea nedorita de la nivelul corpului, mai ales in cazul doamnelor si domnisoarelor.

epilare definitiva Bucuresti

epilare definitiva Bucuresti

Avand in vedere faptul ca vara bate la usa si timpul pana la urmatoarea vacanta este foarte scurt, este important sa gasesti cea mai eficienta solutie pentru a scapa de firele de par nedorite de la nivelul corpului. In acest sens poti avea in vedere tratamentele de epilare definitiva. Tratamentele de epilare definitiva Bucuresti sunt cea mai potrivita alegere pentru persoanele care doresc rezultate intr-un timp scurt si cu efecte pe termen lung.

Rezultatele tratamentelor de epilare definitiva se vor face remarcate inca dupa prima sedinta. Astfel aproximativ 30% din pilozitatea de pe corp va fi indepartata si in cel mult 15 zile de la prima sedinta firele care au fost supuse tratamentului vor cadea. Pentru a avea rezultate eficiente si de lunga durata este necesar un numar de 8-12 sedinte. In cadrul fiecarei sedinte de epilare definitiva lumina intens pulsata (IPL) emisa de un laser va arde foliculii de par.

Chiar daca poate parea un procedeu dureros, trebuie spus ca nu este vorba despre asa ceva. Cel mult se poate vorbi despre un anumit disconfort minim atunci cand lumina intens pulsata este in contact cu foliculii de par. Prin prisma faptului ca organismul uman se regenereaza zi de zi, firele de par vor aparea pe corp, insa nu in aceleasi locuri care au fost supuse tratamentului. In acest sens se vor regenera alti foliculi de par care vor duce la cresterea parului. Tocmai de aceea este important ca primele 8-12 sedinte de tratament pentru epilare definitiva Bucuresti sa fie urmate de sedinte de intretinere a epilarii definitive.

In urma unor astfel de sedinte de intretinere rezultatele tratamentului initial se vor vedea pentru un timp indelungat si costurile pentru tratamentul initial vor fi amortizate. Este important de amintit faptul ca rezultatele tratamentelor de epilare definitiva difera de la persoana la persoana.

Aceste diferente sunt influentate de aspecte precum culoarea sau nuanta la nivelul pielii, culoarea, nuanta si grosimea firelor de par, dar si urmarea sfaturilor primite de la personalul calificat care lucreaza in centrele de infrumusetare unde sunt efectuate astfel de tratamente. Epilarea definitiva reprezinta o optiune de indepartare a pilozitatii nedorite la nivelul corpului pentru persoanele avand pielea sanatoasa. Nu se aplica tratamentul acesta persoanelor insarcinate sau aflate in perioada alaptarii.

Referitor la regulile care trebuie urmate pentru sedintele de epilare definitiva, acestea se refera la consumul de medicamente, in special antibiotice, consum care este nerecomandat. De asemenea este recomandata evitarea expunerii la soare inainte cu 3 zile de sedinta pentru aplicarea tratamentului. Nu in ultimul rand vorbim despre evitarea smulgerii firelor de par ca metoda de indepartare a firelor de par pe durata tratamentului de epilare definitiva.

Daca pana acum nu te-ai gandit la un tratament de epilare definitiva Bucuresti , atunci este momentul sa ai in vedere aceasta optiune pentru a elimina parul nedorit la nivelul corpului. Vei putea sa te bucuri de o piele fina, delicata si frumoasa in urma unui astfel de tratament pentru indepartarea pilozatii nedorite, iar vara care urmeaza cu siguranta vei scapa de grija de a te programa frecvent pentru sedinte de epilare prin metodele clasice.