Vrei să-ți vinzi bijuteriile din aur? Iată unde poți obține cel mai bun preț pentru aurul tău

BUCURESTI - 29 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Nu numai moda, ci și preferințele personale se pot schimba în timp. Se poate întâmpla ca bijuteriile din aur să nu mai placă persoanei care le-a purtat un timp, fie că le-a cumpărat sau le-a primit cadou.

casa de amanet

casa de amanet

În acest caz, strălucirea aurului este ascunsă într-o cutie, într-un sertar uitat, iar bijuteria nu mai produce nicio bucurie posesoarei sau posesorului. O soluție pentru valorificarea bijuteriilor vechi din aur și nefolosite este vânzarea la o casa de amanet. Printr-o procedură simplă, în urma unei expertize, se pot obține sume avantajoase din vânzarea unor bijuterii din aur.

Unde poți obține cel mai bun preț pentru aurul tău?

Bijuteriile vechi, neutilizate, fie pentru că sunt demodate, fie pentru că persoana adoptă un stil total diferit în vestimentație, accesorii și podoabe pot constitui obiectul unei afaceri profitabile pentru buzunarul său. Dacă alege să le vândă la o agenție de amanet, clientul primește o evaluare corectă și un preț bun pe gramul de aur.

Citește și: De unde poți cumpăra aur la un preț convenabil?

Experții agenției vor verifica puritatea aurului, dacă este aur de 14, 18 sau 22 de karate în materialul bijuteriei. Cea mai înaltă puritate are aurul de 24 de karate, care este pur, dar foarte moale. Pentru rezistența bijuteriei, se amestecă aurul cu alte metale, în diverse procentaje. Cu cât procentul de aur este mai mare, cu atât este mai valoros obiectul, la fel și prețul pe gram diferă.

Un al doilea criteriu de evaluare este gramajul. Cu cât bijuteria cântărește mai mult, cu atât prețul obținut va fi mai mare pentru aceeași puritate. De asemenea, starea de uzură a bijuteriei îi poate scădea din preț. Avantajul este că, pentru vânzarea de bijuterii către o agenție de amanet, se acceptă și bijuterii uzate, rupte sau părți din bijuterii vechi pe care persoana nu le mai poate folosi.

Cum procedezi ca să-ți vinzi bijuteriile din aur?

Persoana trebuie să se prezinte cu bijuteriile pe care dorește să le vândă, la casa de amanet . Aici va avea loc o expertiză a obiectelor din aur aduse și i se va stabili un preț pentru ele.

Vânzarea se face pe baza unui contract de amanet pe o zi, cu comision 0. Agenția oferă clientului cel mai bun preț și banii pe loc pentru bijuteriile vândute. Mai mult, la casa de amanet TEZAUR, clientul poate alege dacă primește banii sau decide să își cumpere o bijuterie nouă din colecția de bijuterii din aur a agenției.

Indiferent de motivul pentru care o persoană dorește să renunțe la bijuteriile din aur, dacă optează pentru bani sau pentru cumpărarea altor bijuterii în schimb, vânzarea aurului către o casă de amanet este cea mai bună soluție. Aici obține o expertiză calificată, cel mai bun preț pentru aurul vândut și multe alte avantaje.

Taguri: casa de amanet
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/vrei-sa-ti-vinzi-bijuteriile-din-aur-iata-unde-poti-obtine-cel-mai-bun-pret-pentru-aurul-tau