3 ani cu Blue Air!

BUCURESTI - 14 decembrie 2007

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

33066-ba-poza-3ani.jpg

Blue Air a implinit 3 ani!

Au trecut 3 ani de cand compania Blue Air a decolat pentru prima data, 3 ani de dezvoltare, 3 ani de siguranta.
Compania si-a inceput activitatea in data de 13 decembrie 2004, operand patru curse: Milano, Barcelona, Lyon si Timisoara. In prezent Blue Air a devenit liderul low cost din Romania, oferind pasagerilor sai zboruri catre 29 de destinatii din Europa, dintre care 7 capitale si 22 de orase.
In primul an Blue Air a transportat peste 240.000 de pasageri, ajungand ca in 2007 sa transporte in jur de 900.000 de pasageri.
Incepand cu vara anului 2006, compania Blue Air desfasoara in regim propriu servicii de handling pasageri, handling la sol si handling rampa pe Aeroportul International Aurel Vlaicu (Baneasa), oferind astfel un pachet complet de servicii destinat pasagerilor companiei.
Compania Blue Air pune intotdeauna accent pe calitatea serviciilor oferite, gasind in permanenta solutii competitive de a mentine nivelul tarifelor la preturi fara concurenta.

Eforturile noastre au ca scop principal asigurarea unui transport aerian sigur pentru clientii nostri, in concordanta cu reglementarile interne si internationale.
In urma controalelor repetate ale aeronavelor sale, Blue Air a fost clasificata ca indeplinind in intregime normele de siguranta a zborului de catre SATA (Safety Assessment of Foreign Aircraft), ceea ce demonstreaza preocuparea continua a companiei Blue Air pentru siguranta si confortul pasagerilor sai.

In data de 13 decembrie 2007, Blue Air a sarbatorit impreuna cu peste 300 de parteneri si colaboratori aniversarea sa. Au intretinut atmosfera Andra si formatia Mandinga. Cu aceasta ocazie Blue Air a premiat agentiile si partenerii cu cele mai mari vanzari sau realizari in 2007.

La ceas aniversar compania Blue Air doreste sa multumeasca celor peste 2000 de colaboratori care comercializeaza serviciile noastre, partenerilor si tuturor pasagerilor nostri, care ne-au fost alaturi in acesti 3 ani si ne vor fi aproape si in anii care vor urma !

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2006, compania a transportat peste 443.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia, Portugalia si Marea Britanie.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.

info@blue-air.ro
info@blue-air.ro