6 ani norocosi cu Blue Air

BUCURESTI - 13 decembrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Astazi, 13 decembrie, este o zi cu noroc! Blue Air implineste 6 ani de cand zboara in Europa la cele mai mici preturi!

Istoria celor 6 ani de Blue Air a fost scrisă în cea mai mare parte de oameni – de pasageri, de colaboratori, de oamenii din companie. Toţi aceştia au transformat o companie românească într-un brand puternic, recunoscut şi apreciat în Europa.

De aceea, astazi, dorim sa le multumim pasagerilor nostri printr-o  reducere* de 13% pentru toate destinatiile Blue Air.

 Perioada de calatorie a biletelor reduse este: 13 Decembrie 2010 – 29 Octombrie 2011.

 Biletele se găsesc accesând website-ul www.blueairweb.com, în reţeaua de agenţii Blue Air, agentii partenere sau apelând serviciul Call Center (+4021.208.86.86).

 Blue Air iti face cadou si un website mult mai prietenos pentru a-ti cumpara bilete de avion catre destinatiile tale preferate.

Noul website este special conceput pentru a vizualiza mult mai rapid ofertele speciale oferite de companie, exista posibilitatea de a naviga manual in preturile rotative, motorul rezervare este mai compact si, nu in ultimul rand, acesta reflecta mai mult identitatea Blue Air.

 Pentru a fi mult mai aproape de pasagerii sai, Blue Air are acum si o pagina personalizata de Facebook, unde poti interactiona in timp real cu persoane specializate din companie, care iti pot raspunde la orice intrebare cu privire la serviciile oferite de Blue Air.

 *locuri limitate; check-in online gratuit pentru zborurile din Bucuresti, Sibiu si Bacau

  Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta!

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.