Berlin, o noua destinatie Blue Air!

BUCURESTI - 17 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

33518-blue-air-001.jpg

Berlin, o noua destinatie Blue Air!

Din 31 martie 2008, Blue Air adauga pe lista sa de destinatii o noua capitala europeana, pe langa cele sapte deja existente.

Astfel, pasagerii Blue Air vor avea posibilitatea sa calatoreasca din Bucuresti catre Berlin si retur cu singura cursa directa din Romania catre aceasta destinatie avand la dispozitie trei zboruri saptamanale, la preturi incepand de la 1 euro*/ segment + taxe.
Blue Air va opera cursele de pe aeroportul Schönefeld, situat la 22 de km de Berlin de unde aveti numeroase conexiuni cu Berlin, Leipzig, Dresda, Magdeburg sau cu aeroportul Tegel.

Berlin este unul dintre orasele europene care ofera o imbinare perfecta de istorie, distractie, arhitectura si cultura. Daca ati ajuns la Berlin, multe atractii se gasesc chiar in centrul orasului - Mitte, Prenzlauer Berg, Kreuzberg.
Cel mai cunoscut monument din Berlin este Poarta Brandenburg, martor tacut al unor momente importante din istoria Germaniei, reprezentand totodata si locul unde berlinezii se adunau dupa prabusirea Zidului, care a despartit orasul timp de decenii.
In Berlin mai puteti vizita Zeughaus (Muzeul de Istorie al Germaniei), Catedrala din Berlin, Muzeul Bode, Muzeul Altes, Vechea Galerie Nationala si Neues Museum, parcul Tiergarten, parcul Treptower, Memoriala Bertolt Brecht sau Muzeul Friseur, dedicat istoriei coafurilor.

*locuri limitate la acest tarif

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2006, compania a transportat peste 443.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia, Portugalia si Marea Britanie.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.

info@blue-air.ro
info@blue-air.ro