Blue Air anunta introducerea orarului de vara 2011

BUCURESTI - 11 octombrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Blue Air, prima companie de smart flying, anunţă introducerea orarului de vară 2011 (28 martie 2011 – 30 octombrie 2011). Bilete pentru mai multe destinaţii au fost deja puse în vânzare.

Destinaţiile populare pentru petrecerea vacanţelor de vară au fost deja introduse în noul orar. Dorim să oferim pasagerilor nostri ocazia de a-si planifica vacanţa de vară din timp, la cele mai atractive preţuri. Achiziţionand bilete din timp vă puteţi petrece vacanţa alături de familie şi prieteni in cele mai visate destinatii din Europa.

Orarul de vară a fost atent creat după preferinţele pasagerilor si au fost introduse cele mai solicitate rute.

•Din Bucureşti in: Madrid, Paris, Barcelona, Milano(Bergamo), Valencia, Roma, Bruxelles, Malaga, Londra, Napoli, Torino, Catania şi Nisa;
•Din Bacău in: Roma, Milano(Bergamo), Paris;Lista completă a oraselor deja introduse la vânzare pentru orarul de vară se regăseşte pe website-ul oficial al companiei, www.blueairweb.com.


Despre Blue Air

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc, este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

În 2009, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat companiei Blue Air premiul Mărul de Aur, una dintre cele mai renumite distincţii în materie de turism. În fiecare an, FIJET oferă premiul Mărul de Aur acelor ţări, oraşe sau organizaţii care au avut o contribuţie marcantă la promovarea turismului şi a domeniilor conexe. Pentru România, celelalte două premii „Marul de Aur” s-au dus către Zona Ecoturistică Mărginimea Sibiului şi respectiv către Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Pentru anul 2009, compania Blue Air a inregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de Euro şi peste 1,7 milioane de pasageri.

florentina.ivan@blue-air.ro
florentina.ivan@blue-air.ro