BLUE AIR – AUTORITATILE FRANCEZE CERTIFICA SIGURANTA ZBORURILOR

BUCURESTI - 30 august 2005

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

8134-yr-baa.jpg

Blue Air, singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca, se afla pe lista companiilor aeriene cu grad inalt de siguranta a zborului, publicata de Directia Generala a Aviatiei Civile din Franta.

In data de 29/08/2005 autoritatea franceza a publicat pe site-ul sau official, www.dgac.fr, lista cu companiile aeriene straine si franceze care sunt autorizate sa deserveasca Franta.

BLUE AIR – AUTORITATILE FRANCEZE CERTIFICA SIGURANTA ZBORURILOR


In urma controalelor repetate a aeronavelor sale, Blue Air a fost certificata ca indeplinind in intregime normele de siguranta a zborului, ceea ce oglindeste preocuparea continua a companiei aeriene Blue Air pentru siguranta si confortul pasagerilor sai.

Aceste proceduri de verificare au fost impuse de autoritatile aviatiei civile din mai multe tari, in urma incidentelor avatice din ultima vreme.

Compania Blue Air opereaza curse pe urmatoarele destinatii: Lyon, Maastricht (Aachen), Barcelona (Reus), Roma, Milano (Bergamo), Istanbul , Madrid (din 2 noiembrie) si in curand Bratislava (Viena). Ca urmare a maririi flotei Blue Air si din dorinta de a intampina nevoile de deplasare ale pasagerilor sai, Blue Air isi va imbogati, pana la sfarsitul anului 2005, paleta de destinatii europene.

Despre Blue Air

Blue Air Transport Aerian este singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca.

Obiectivul companiei Blue Air este de a transforma calatoriiile aeriene intr-un serviciu cu adevarat accesibil tuturor categoriilor de calatori: biletul de avion este cu atat mai ieftin cu cat este cumparat mai din timp.

Aeronavele Boeing 737 cu care sunt operate cursele Blue Air decoleaza si aterizeaza pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa.


Adina Camara
Director Marketing
Blue Air
adina.camara@blue-air.ro