Campania Discount de Toamna

BUCURESTI - 13 septembrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Blue Air, prima companie de smart flying, demarează astăzi programul „Campania Discount de Toamnă”. Prin intermediul acestei noi campanii promoţionale, pe perioada 13 Septembrie – 30 Octombrie 2010 biletele pe 18 destinaţii se pot achiziţiona la preţul de 49,99 Euro.

Oferta este valabilă în perioada de călătorie 13 Septembrie - 30 Octombrie 2010. Biletele achiziţionate în această perioadă vor avea preţul fix garantat de 49.99 Euro/segment pentru toate locurile disponibile.
“Acum când bugetele pentru vacanţe sunt primele afectate de criză venim în întâmpinarea clienţilor noştri care vor să călătorească în perioadă 13 Septembrie - 30 Octombrie 2010 când canicula sezonului estival a trecut şi temperaturile sunt ideale pentru plimbări şi excursii în aer liber”, a declarat Sherif Ussama, Chief Executive Officer Blue Air.
Biletele la tarif promoţional pot fi achiziţionate direct de pe www.blueairweb.com, prin serviciul de Call Center precum şi din reţeaua de agenţii Blue Air şi agenţii partenere Blue Air din ţară şi din străinătate.
Detaliile complete ale promoţiei se regăsesc pe www.blueairweb.com

Despre Blue Air

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc, este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

În 2009, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat companiei Blue Air premiul Mărul de Aur, una dintre cele mai renumite distincţii în materie de turism. În fiecare an, FIJET oferă premiul Mărul de Aur acelor ţări, oraşe sau organizaţii care au avut o contribuţie marcantă la promovarea turismului şi a domeniilor conexe. Pentru România, celelalte două premii „Marul de Aur” s-au dus către Zona Ecoturistică Mărginimea Sibiului şi respectiv către Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Pentru anul 2009, compania Blue Air a inregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de Euro şi peste 1,7 milioane de pasageri.

renee.baltag@blue-air.ro
renee.baltag@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/campania-discount-de-toamna