Constanta - Bruxelles, o noua destinatie Blue Air !

BUCURESTI - 2 mai 2008

Comunicat tip General in Turism

Blue Air va ofera singura conexiune directa Constanta - Bruxelles.

Incepand din 12 august 2008 constantenii sunt invitati sa calatoreasca la Bruxelles pe noua ruta Blue Air, Constanta (Aeroport Mihail Kogalniceanu) - Bruxelles (Zaventem) si retur in fiecare zi de marti.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta este amplasat pe DN 2A Constanta - Harsova - Bucuresti si se situeaza la o distanta de 26 km fata de Constanta.

Orarul de zbor pentru perioada 12 august - 23 septembrie 2008 este urmatorul:
Marti
10:00 Constanta (Aeroport Mihail Kogalniceanu) - 12 :15 Bruxelles (Zaventem)
13: 00 Bruxelles (Zaventem) – 17:00 Constanta (Aeroport Mihail Kogalniceanu)

Bruxelles este un oras european in cel mai puternic sens al cuvantului: este dinamic, poate si pentru ca este locuit in special de tineri cu origini in toate colturile continentului, si cosmopolit - aici se afla sediile institutiilor europene: Comisia Europeana, Consiliul UE si sediul NATO.
La fel cum este Statuia Libertatii pentru New York sau Mica Sirena pentru Copenhaga la fel este si Manneken Pis pentru Bruxelles.
Celebrul baietel are peste 200 de costume cu care este schimbat ocazional si care pot fi admirate in Casa Regala sau Muzeul Orasului din Grand Place.Cladirile din Grand Place sunt iluminate pe ritmuri de muzica clasica aproape in fiecare noapte. Pentru a te familiariza cu valorile europene treci si pe la Mini Europa - locul unde se afla monumentele importante (in miniatura) ale statelor membre UE. Warehouse Waucquez este considerata un chef d'ouvre al arhitecturii Art Nouveau.

Cumparati acum un bilet de avion de la unul din punctele de vanzare Blue Air din tara sau din strainatate, de la orice agentie colaboratoare Blue Air, prin intermediul Call Center sau a site-ului oficial Blue Air si veti fi inscrisi automat in campania 'Coboara din avionul Blue Air direct intr-un Logan nou - nout !', concurs la care lunar poti castiga un autoturism. Aceasta promotie este valabila pana in data de 31 decembrie 2008.
Mai multe bilete cumparate, mai multe sanse de castig.

Toate orele sunt locale.

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2006, compania a transportat peste 443.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Portugalia, Cipru si Marea Britanie.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR sau de la cele peste 2000 de agentii partenere din tara si din strainatate.

Florentina Ivan
Director de Marketing
info@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/constanta-bruxelles-o-noua-destinatie-blue-air