Daca nu prima, a doua oara e sigur cu...Logan de la Blue Air!

BUCURESTI - 13 iunie 2008

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

39232-btr-737-800.jpg

Daca nu prima, a doua oara e sigur cu...Logan

Barcelona se dovedeşte a fi nu numai o destinaţie foarte populară pentru vacanţă, ci şi un oraş “cu noroc”. O călătorie spre opera lui Antoni Gaudi i-a adus Ralucăi Predescu, din Bucureşti, prima ei maşină, prin campania “Coboară din avionul Blue Air direct într-un Logan nou nouţ.”

Raluca are 20 de ani şi locuieşte în Bucureşti, iar la începutul verii a hotărât să îşi viziteze prietenii, în Barcelona. A dorit să plece mai întâi pe 2 iunie, dar a trebuit să amâne călătoria până pe 10. Această schimbare nu i-a adus nicidecum neplăceri, aşa cum ar fi crezut, ci un cadou foarte neaşteptat: o maşină marca Dacia Logan, din partea Blue Air.

Nesperând că îşi va putea cumpăra o maşină decât peste ani buni, Raluca nu are încă permis de conducere, dar este hotărâtă să înceapă şcoala cât mai curând în această vară. Prima excursie va fi probabil la fratele ei, la ţară, pentru a continua lanţul surprizelor început de Blue Air. Ioana nu le-a spus încă nimic nici părinţilor despre premiul din competiţiei Blue Air şi are de gând să-i anunţe de la volanul noii sale maşini.

Câştigătoarea acestei ediţii le urează succes celor care aleg zborurile Blue Air, dar îi avertizează în acelaşi timp că vor avea parte de multă concurenţă din partea prietenilor săi, care sunt decişi să folosească zborurile companiei cât mai des, acum că au aflat despre cele şapte masini rămase în concurs.

Blue Air, liderul low cost in România, răsplăteşte lunar fidelitatea clienţilor săi cu o maşină nou-nouţă marca Dacia Logan. Orice persoană care cumpără un bilet de avion de la unul din punctele de vânzare Blue Air din ţară sau din străinătate, de la orice agenţie colaboratoare Blue Air, prin intermediul Call Center sau al site-ului Blue Air, este înscrisă automat în baza de date destinată extragerii premiului. Primele cinci maşini au fost deja câştigate, dar alte şapte îşi aşteaptă proprietarii. Mai multe bilete cumpărate oferă tot atâtea şanse de câştig. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul Blue Air, www.blueair-web.com. Alte informaţii pot fi obţinute de pe site-ul Blue Air, prin Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Prima companie aeriană din ţară care operează zboruri în sistem low cost, Blue Air are capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internaţionale de pasageri de tip charter şi transporturi cargo. Flota Blue Air este constituită în prezent din şapte aeronave moderne, Boeing 737, având capacităţi între 136 şi 170 de locuri. Alte două aeronave tip Boeing 737, primele din seria 737– 800 Next Generation, cu o capacitate de 189 locuri fiecare, vor întregi flota Blue Air până la sfârşitul anului 2008. Compania a semnat anul acesta contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air începând cu 2013.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul „low-fares”, model care a aparut si s-a dezvoltat in Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2007, compania a transportat peste 900.000 de pasageri, avand ca destinatii Romania, Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Portugalia, Cipru si Marea Britanie.

Flota Blue Air este constituita in prezent din sapte aeronave moderne, Boeing 737, seria 300 si 400, iar echipajul BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 15.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR sau de la cele peste 2000 de agentii partenere din tara si din strainatate.

info@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/daca-nu-prima-a-doua-oara-e-sigur-cu-logan-de-la-blue-air