Destinatie noua Blue Air, cursa directa Bacau-Bruxelles

BUCURESTI - 26 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Turism

Blue Air, prima companie de smart flying din România, lanseaza cursa directa pe ruta Bacau – Bruxelles si retur. Astfel, de astazi se pot achizitiona bilete Blue Air de la 19,99Eur*/segment.

Din 30 mai 2011, in zilele de luni si vineri, pasagerii Blue Air pot calatori pe ruta Bacau-Bruxelles si retur.

 Din Aeroportul International Bruxelles pasagerii au posibilitatea de transport cu trenul catre Germania, Olanda sau nordul Frantei, astfel:

-          Dusseldorf, distanta ~ 200 km

-          Koln, distanta ~ 200 km

-          Dortmund, distanta ~ 230 km

-          Bonn, distanta ~ 200 km

-          Amsterdam, distanta ~ 200 km

-          Rotterdam, distanta ~ 150 km

-          Eindhoven, distanta ~ 100 km

-          Bruges, distanta ~ 90 km

-          Liege, distanta ~ 90 km

-          Luxemburg, distanta ~ 230 km

 Blue Air operează curse de pe Aeroportul International „George Enescu” catre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Larnaca, Londra, Milano, Paris, Roma si Torino.

 Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta.

 *taxe incluse, locuri limitate; check-in online gratuit pentru zborurile din Bacau

**din 1 februarie 2011 apeleaza 1499, noul numar de Call Center Romania (tarif 0,62 euro/min.)

 Despre Bruxelles

 Bruxelles este capitala Belgiei si a Regiunii autonome Bruxelles, dar si una dintre cele trei capitale ale Europei (impreuna cu Luxemburg si Strasburg). In 2000, Bruxelles a fost declarat capitala culturala a Europei.

 La Bruxelles se gasesc, de asemenea, toate institutiile importante ale Flandrei (parlamentul, guvernul si restul administratiei). Tot la Bruxelles se afla si doua dintre principalele institutii europene: Comisia Europeana si Consiliul Uniunii Europene, in timp ce a treia mare institutie europeana, Parlamentul, are aici o camera parlamentara, unde se intrunesc comitetele si se tin sedinte. La Bruxelles se gasesc sediul NATO (Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord), Uniunea Europei de Vest (WEU) si EUROCONTROL, Organizatia Europeana pentru Siguranta Traficului Aerian.

Odata ajunsi aici nu trebuie sa ratati : Atomul, La Bourse, Grand-Place, Manneken Pis, Teatrul La Monnaie, Catedrala St. Michael .

De asemenea, in Bruxelles puteti vizita unul dintre muzeele ce sa afla in acest oras (Muzeul jucariilor, Muzeul regal de arte frumoase, Palatul Artelor, Muzeul Filmului, Muzeul intrumentelor muzicale, Muzeul Militar National, Institutul regal de Stiinte naturale) dupa care va puteti relaxa plaimbandu-va prin unele dintre cele mai frumoase parcuri : Parc de Bruxelles, Bois de la Cambre, Cinquantenaire, Parc Roi Baudouin, Kauberg, gradina botanica.

 

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.