Zborul intern Blue Air catre Cluj Napoca mai ieftin ca drumul cu masina proprie!

BUCURESTI - 20 octombrie 2006

Comunicat tip General in TurismBlue Air ofera curse interne catre Cluj Napoca la 49 EUR dus-intors, cu toate taxele incluse!


Din 29 octombrie 2006 vei putea ajunge la Cluj Napoca in mai putin de 1 ora economisind bani si eliminand stresul. Compania aeriana Blue Air ofera bilete de avion pentru cursa interna Bucuresti – Cluj Napoca si retur la pretul de 49 EUR cu taxe incluse pentru o calatorie dus-intors. Cei care calatoresc pe cursele externe ale companiei pot beneficia de zborul intern Cluj Napoca GRATUIT daca diferenta dintre cele doua zboruri este intre 2 si 24 de ore.]
Aceasta oferta face zborul catre Cluj Napoca mai ieftin ca multe alte mijloace de transport, TAROM – 98 EUR, CFR – 70 EUR sau masina proprie – aproximativ 56 EUR.
Caracteristica companiilor de low cost si in speta cea a Blue Air, este aceea de a miza pe volumul pasagerilor, nu pe preturi ridicate, ceea ce face ca tot mai multi romani sa foloseasca acest tip de mijloc de transport.
Aceasta oferta nu este singura pe care o lanseaza Blue Air in aceasta perioada, compania punand la vanzare peste 14 500 de bilete de avion la care trebuie sa se plateasca doar taxele, pretul calatoriei fiind 0 euro.
In ciuda faptului ca este o companie tanara, in care inca de la inceput s-a investit foarte mult, aceasta a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina o afacere de succes, ceea ce a determinat ca in luna a sasea a acestui an sa intre pe profit.

Pentru orice fel de informatii va rugam sa acceasati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda, Turcia,Belgia,Romania.

Flota BLUE AIR este constituita din 3 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300 si 500, cu capacitati cuprinse intre 144 si 123 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.

florentina.ivan@blue-air.ro
florentina.ivan@blue-air.ro