FotoPedia.ro - primul portal fotografic

BUCURESTI - 6 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti – 6 septembrie 2006 – S-a lansat www.fotopedia.ro – un portal pentru pasionatii de fotografie. Aici gasesti un magazin online cu camere foto compacte, semi-profesionale si profesionale, concursuri de fotografie, laborator foto (tiparirea imaginilor digitale pe hartie fotografica), tips & tricks pentru cele mai reusite fotografii si un forum unde sa-ti impartasesti experientele fotografice.

FotoPedia.ro - primul portal fotografic

Cursuri on-line
O sectiune speciala, Fotopedia Campus, este dedicata sfaturilor si articolelor utile oricarui fotograf. Trucuri pentru fotografii mai reusite si articole scrise de profesionisti in prelucrarea digitala a fotografiilor pot fi accesate gratuit. In plus, utilizatorii au posibilitatea sa ceara sfaturi editorilor, folosind un formular on-line, iar raspunsurile sunt afisate pe site pentru a putea fi citite de toti cei interesati.

Forum mai usor de urmarit
Forumul Fotopedia, structurat pe subiecte de interes si tipuri de aparate, ofera (in premiera pentru un site romanesc de acest tip) posibilitatea de urmarire a conversatiilor, pentru a fi mai usor de citit, precum si posibilitatea de a insoti textul cu imagini. Astfel, cei care au aceleasi hobby-uri pot schimba impresii despre subiectele care ii intereseaza sau cere parerea despre fotografiile pe care le-au facut.

Concurs lunar
Sectiunea Fotografia Lunii gazduieste lunar o expozitie on-line cu cele mai bune fotografii realizate de utilizatorii site-ului. Vizitatorii au ultimul cuvant in alegerea castigatorilor, care sunt desemnati in urma numarului de voturi primite.

Laborator on-line
Transpunerea fotografiilor digitale pe hartie a devenit si ea mult mai comoda: utilizatorii pot incarca imagini in format JPEG pe site si primesc fotografiile la adresa indicata - un serviciu foarte util si celor aflati in alta localitate sau in strainatate si care doresc sa trimita fotografii celor dragi.

Va asteptam in comunitatea celor pasionati de fotografie la www.FotoPedia.ro

Despre Blue Line Advertising SRL

Despre FotoPedia.ro
Site-ul FotoPedia.ro este administrat si gazduit de Host-Age.ro, lider pe piata serviciilor Internet care ofera servicii profesionale de gazduire web, servere dedicate si inregistrare domenii inca din anul 2001.
Tel: 021-312.383.39
Tel: 0788.42.42.55
Fax: 021-31.31.351
contact@fotopedia.ro