Ridicam velele! Regata Blue Marine – KDF Energy 2009

Mangalia - 26 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

3, 2, 1...START! Blue Marine Yachts va invita la Regata Blue Marine – KDF Energy 2009 – o competitie de yachturi cu vele de mare clasa.

Cu sprijinul primariei Mangalia, competitia se va desfasura in perioada 29 – 30 august 2009 in cea mai moderna locatie din Romania - Portul Turistic Mangalia –centrul yachtingului romanesc.

Obiectivul regatei Blue Marine – KDF Energy 2009 va fi acela de a-i reuni pe toti navigatorii pasionati de vele intr-o intrecere valoroasa, in care isi vor demonstra abilitatile de yachtmmani si isi vor potoli setea de aventura si libertate pe mare. Vor fi 2 zile de spectacol nautic, cu oaspeti de seama, vedete, premii si o petrecere eleganta.
La linia de start se vor putea alinia yachturi cu vele din diverse categorii iar castigatorii vor acumula puncte in campionatele de yachting ale Romaniei.

Evenimentul este organizat cu sprijinul KDF Energy – sponsor principal – prima companie romaneasca in domeniul combaterii emisiilor de gaze cu efect de sera, Primaria Mangalia si revista nautica Yachting Pleasure – partener media.

Ne vedem acolo!

Contact:
www.bluemarine-yachts.ro
office@bluemarine-yachts.ro
0730 451 037 / 0723 585 587

Despre Blue Marine Yachts

0730 451 037 / 0723 585 587
office@bluemarine-yachts.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-marine-yachts/ridicam-velele-regata-blue-marine-kdf-energy-2009