2 ani de USBmania

Craiova - 10 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

La 2 ani de USBmania, magazinul de gadgeturi USB pregateste numeroase surprize: reduceri, concursuri si noi aportunitati pentru afiliati.

2 ani de USBmania

Pe data de 8 august, magazinul USBmania a implinit 2 ani de cand a luat nastere si a inceput sa dea viata computerelor din Romania deschizand noi perspective asupra posibilitatilor nesfarsite ale tehnologiei USB. Cu ocazia aniversarii, echipa USBmania acorda reduceri, lanseaza un concurs si creeaza oportunitati partenerilor printr-un nou program pentru afiliati.

Reduceri de preturi:

Timp de o saptamana, incepand cu data de 10 august 2009, USBmania ofera reducere la cele mai noi produse intrate in magazin. Produsele reduse pot fi gasite in categoria: Reduceri 2 ani. Pentru restul produselor, fara reduceri vizibile pe site, clientii pot utiliza cuponul disponibil pe site-ul cuponix.ro.

Concurs - Gadgetul USB preferat

Un concurs pentru bloggeri si nu numai: ce gadgeturi usb va plac cel mai mult si mai mult din oferta magazinului USBMania? Se cere prezentarea in articole de cateva fraze a produsul preferat. In cazul in care autorul articolului dispune de un blog, poate scrie un post si da reply pagina concursului cu linkul, iar daca nu, articolul poate fi trimis direct pe e-mail la help@usbmania.ro si va fi publicat de echipa USBmania pe blogul magazinului. Cele mai frumoase si mai interesante articole vor fi rasplatite. Si nu neaparat articolul in sine cat bucuria de a privi viata un pic mai diferit, un pic mai in stilul USBmania...

Termenul limita de trimitere a linkurilor si articolelor este 30 august 2008.

Program pentru afiliati:

USBmania face de cateva zile din sistemul 2parale. Cei care au un blog sau un site si doresc sa promoveze gadgeturile USBmania pot castiga un anumit procent din vanzarile pe care le genereaza perntru magazin. Comisionul este de 10% din valoarea fiecarei comenzi pentru toate comenzile generate timp de 90 de zile de la prima vizita. Pentru a deveni partener USBmania este necesara inscrierea pe 2parale.ro ca afiliat si alegerea unuia din bannerele sau pe care magazinul USBmania le pune la dispozitie prin intermediul sistemului.

Despre Blue Neon SRL

USBmania.ro este un magazin online dezvoltat si administrat de SC Blue Neon SRL, o firma specializata in e-commerce, dezvoltare website-uri si optimizare pentru motoarele de cautare.
Lapadat Alin - USBmania
Telefon: 0744.763.559
help@usbmania.ro