Craciunul acesta e pe USB!

Craiova - 10 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Cadouri USB cu personalitate

USBmania.ro, magazinul de gadget-uri USB lansat acum doar 4 luni, isi propune sa aduca in casele romanilor ce folosesc calculatorul o noua sursa de amuzament Craciunul acesta.

Daca ai impresia ca numai mouse-ul si imprimanta sunt accesoriile care se pot conecta la USB-ul calculatorului sau laptop-ului tau, te inseli. Accesoriile 'de sezon' includ braduti colorati, lampi Mos Craciun, oameni de zapada si chiar manusi, papucei si paturici care se incalzesc, fiind alimentate prin USB.

Pe langa acest lucru, majoritatea accesoriilor au forme ciudate si amuzante, fiind perfecte pentru a fi facute cadou catre colegii de birou, rude sau copii. Cei ce au nevoie de un stick USB pot alege intre un hamburger, o gogoasa, o sticla de bere, o minge de fotbal si altele.

Pentru clientii si vizitatorii cu imaginatie se organizeaza un concurs cu premii de Craciun. Cei ce vor trimite cele mai interesante desene cu gadget-uri pe USB care nu exista inca vor fi premiati cu diverse accesorii si premii surpriza. Mai multe detalii despre concurs pe blogul USBmania.

Acest Craciun o sa fie conectat la USB!

Despre Blue Neon SRL

USBmania.ro este un proiect al BLUE NEON SRL, o firma specializata in e-commerce, dezvoltare website-uri si optimizare pentru motoarele de cautare.
Lapadat Alin
Telefon: 0744.763.559
alin@usbmania.ro