Blue Coat a lansat ProxyOne: Securitate cu un management usor, pentru companii de pana la 2.000 de useri.

BUCURESTI - 5 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Securitatea puternica aduce profit
Orice companie are nevoie de securitate web 24/24 pentru a garanta securitatea in mediul online a datelor propriei companii sau ale partenerilor.
Se intampla des ca implementarea solutiilor elaborate de web security sa fie foarte costisitoare ca si buget si sa necesite expertiza IT calificata, pe care companiile mai mici nu si-o pot permite datorita costurilor ridicate.
De aceea Blue Coat a dezvoltat ProxyOne; pentru a veni in ajutorul companiilor mid-sized ce au pana la 2.000 de useri, cu aceasta solutie de securitate web usor de implementat, intr-un timp scurt, un produs complex pentru protectia web in timp real.

 

  Blocheaza cele mai noi amenintari pe web, datorita update-urilor in timp real din reteaua cloud security WebPulse.

  Blocheaza malware-ul la gateway-ul de web.

  Acces in retea securizat, controlat conform politicilor interne ale companiei.

  Beneficiezi de rapoarte detaliate referitoate la obiceiurile de trafic pe web ale userilor, traficul potential periculos al userilor.

  Instaleaza si configureaza in retea, folosind resursele deja existente.

  Protejeaza cu ajutorul Bue Coat ProxyClient, userii mobili indiferent de locatie, in orice retea.

Blue Coat ProxyOne este o aplicatie unica, la un pret competitiv, ce foloseste tehnologia de securitate cloud din WebPulse si se potriveste perfect companiilor de nivel mediu. Se poate personaliza usor, este usor de instalat si de gestionat.

Blue Soft Serv, reseller autorizat, va poate oferi oricand informatii tehnice sau financiare despre Blue Coat ProxyOne. Vizitati pagina noastra de web: www.bluesoftserv.ro sau sunati-ne la telefon 021 336 13 26.

Despre Blue Soft Serv

Fondata in 1996 Blue Coat ofera servicii si produse catre peste 15.000 clienti corporatii, in intreaga lume. Cu centre dedicate mentenantei in Sunnyvale, London, Tokyo, Kuala Lumpur, Waterloo si Dubai, o echipa formata din specialisti, ofera :
Monitorizarea performantei aplicatiilor (vizibilitate pentru a clasifica si prioritiza accesul, continutul si accesul userilor, in timp real)
Optimizarea vitezei de transfer a datelor (accelerarea aplicatiilor interne, externe, in timp real, din toata compania)
Tehnologii Secure web Gateway (securizarea userilor si a informatiilor).