Cea mai buna publicatie din America a ales Zscaler printre finalistii premiului pentru ''Cel mai bun produs de management pentru solutiile Web Content'' (Web Security Cloud)

BUCURESTI - 15 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

unnyvale, 10 noiembrie 2010 – Zscaler, liderul vizionar in cloud security, a fost desemnat printre finalistii categoriei '' Best Web Content Management Product '' din concursul ''2011 SC Magazine Awards '' pentru calitatile incontestabile dezvoltate in solutia de securitate Zscaler Security Cloud (SaaS).
Zscaler Web Security Cloud a fost clasificat drept un produs de top si ales in competitia pentru cel mai fiabil produs de securitate din grupa sa.

Solutia cloud Zscaler Web Security a fost selectata din sute de produse si servicii din mai mult de 31 de categorii tehnologice. Finalistii vor fi analizati, iar castigatorii vor fi alesi de catre toti cititorii revistei SC Magazine – experti in securitate si tehnologii din companii mici, medii si enterprise din toate marile piete verticale.

'Suntem onorati pentru faptul ca mii de cititori ai SC Magazine ne-au recunoscut drept lideri in Web Security '', a mentionat Jay Chaudhry, CEO si fondator Zscaler. '' Acest lucru atesta migrarea iminenta a companiilor mici cat si a mediului enterprise, catre industria solutiilor de securitate bazate pe tehnologia cloud computing, tehnologie mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor'' .

Castigatorii Premiilor SC Magazine pentru anul 2010 vor fi anuntati in cadrul unei gale festive ce va avea loc in San Francisco in data de 15 februarie 2011.

Despre Blue Soft Serv

Despre SC Magazine

SC Magazine a fost desemnata ''Publicatia anului 2010'' de catre Societatea Americana a Investitorilor Presei de Business din America (American Society of Business Publication Editors - ASBPE).
Alaturi de editia lunara printata si un website incitant ce este updatat zilnic, brandul mai detine: SC World Congress Conference and Expo, SC Congress Canada, SC Magazine Awards, SC Directory si SC Magazine Newswire

Despre Zscaler

Printr-o infrastructura multi-host implementata global, avand peste 40 de centre de date, Zscaler intareste politicile de securitate pe web si de e-mail, reduce riscurile si ofera functionalitate dubla pentru aplicatii, la un cost mult mai redus fata de solutiile existente. Pentru mai multe informatii puteti accesa in limba romana site-ul Blue Soft Serv, reseller autorizat http://bluesoftserv.ro/articole/43/zscaler-?parent=5
Testeaza GRATUIT serviciile Zscaler timp de 30 de zile!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-soft-serv/cea-mai-buna-publicatie-din-america-a-ales-zscaler-printre-finalistii-premiului-pentru-cel-mai-bun-produs-de-management-pentru-solutiile-web-content-web-security-cloud