Kerio Control UTM firewall - software, hardware sau aplicatie virtuala? Decizia iti apartine!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Kerio Control este un UTM Firewall premiat in industria IT, care raspunde perfect nevoilor de securitate ale companiilor de nivel mediul si small business.
Update-urile de securitate ale Kerio Control se efectueaza in mod automat, acesta auto-detectand si auto-prevenind posibile amenintari; pentru administratorii de retea Kerio Control ofera posibiliatetea implementarii unor politici flexibile pentru useri, management complet pentru controlul bandei si pentru controlul calitatii serviciilor( prioritizarea aplicatiilor/serviciilor critice penru companie), monitorizare detaliata a retelei si unul dintre cele mai rapide si stabile VPN-uri de pe piata.

control

control

 A good-value alternative to appliances, with plenty of security features and support for a wide range of platforms 

PC Pro - review Kerio Control July 28, 2010

 Software, hardware sau aplicatie virtuala? Optiunile de deployment sunt flexibile. Decizia iti apartine!

Fie ca folosesc servere dedicate, infrastructura virtuala sau Kerio Control Box hardware appliance, organizatiile isi pot dezvolta firewall-ul in asa fel incat sa serveasca nevoile lor unice de securitate si performanta, sa se poata adapta cu usurinta dezvoltarii infrastrucurii, pe masura ce nevoile companiei o cer.

Intrusion Prevention System Monitor - monitorizeaza activitatea din retea pentru a detecta comportamente/ activitati suspicioase.

Comunicatiile cu si dinspre exteriorul retelei sunt transparent monitorizate.

Protejeaza serverele din spatele firewall-ului de conexiuni neautorizate, de obicei initiate de catre un program bot sau un hacker care incearca sa exploateze un anumit serviciu disponibi.

Lucreaza alaturi de firewall si de optiunile de content filtering pentru prevenirea atacului de tip malware la retea.

Kerio Web Filter – protectie puternica impotriva atacurilor de tip malware.

Previne accesarea site-urilor cunoscute pentru continut lor daunator: virusi, spyware, troieni sau pagini web care lanseaza atacuri de tip phishing sau furturi de date personale.

Blocheza peste 53 de categorii de activitati pe internet cu efect advers asupra productivitatii si securitatii din retea.

Permite administratorilor sa stabileasca politici de acces la site-urile de socializare si comunicare online, pentru anumiti useri.

Scanare de gateway pentru detectarea virusilor. Protectie in timp real.

Pretectie maxima in timp real impotriva virusilor/ worms.

Integrarea anti-virusului Sophos, permite administratorilor sa creeze si sa updateze politicile de securitate, sa le implementeze in grupuri multiple, simultan.

Scaneaza protocoale web si email multiple: SMTP, POP3, FTP, HTTP, asigurand protectie maxima impotriva virusilor, spyware, vulnerabilitati software si alte tipuri de amenintari.

Clienti de VPN. Acces rapid de la distanta indiferent de sistemul de operare.

Unifica organizatii cu sedii multiple, consolidand infrastructura lor intrr-o singura retea usor de administrat care foloseste tuneluri site-to-site si client-to-site nelimitate.

Acces remote rapid si securizat la resursele retelei, pentru clienti si servere – in mod persistent si on-demand.

Scaneaza tot traficul VPN cu ajutorul componentei antivirus integrate.

Foloseste algoritmi standard de criptare pentru a satisface cerintele de VPN: SSL pentru TCP si Blowfish pentru UDP.

Analiza si raportarea activitatii din retea. Detalii asupra activitatii.

Descrie statistici detaliate si rapoarte grafice de analiza (Kerio StaR) a folosirii internetului, retelei si a activitatii statiilor din organizatie.

Permite personalului din IT sa inteleaga si sa intareasca intr-un mod obiectiv politicile de acces.

Pentru management, reprezinta o unealta folosita pentru descoperirea pierderilor ascunse cauzate de productivitatea scazuta, riscuri privind securitatea sau posibilele daune legale cauzate de folosirea eronata a resurselor IT

Asigura accesul securizat la orice informatie din orice browser.

Kerio Control asigura securitate marita pentru retele, monitorizare, este robust, protejeaza si mai mult de-atat, este foarte simplu de administrat.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati - Blue Soft Serv , reseller autorizat al solutiilor KERIO

Despre Blue Soft Serv

Kerio Control is an award-winning UTM firewall designed to protect medium and small businesses from a comprehensive range of invasive and crippling corporate network threats. Kerio Control’s auto-updating security layer detects and prevents emerging threats automatically while providing network administrators with flexible user policy tools, complete bandwidth management and QoS control, detailed network monitoring, and one of the fastest, most reliable VPNs on the market. Kerio Control provides superior network protection and intelligence that is stable, secure, and above all, simple to manage.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-soft-serv/kerio-control-utm-firewall-software-hardware-sau-aplicatie-virtuala-decizia-iti-apartine