McAfee: 15 minute/zi - si compania ta este protejata!

BUCURESTI - 21 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Internet

NU dispui nici de timp si nici de buget pentru a combate atacurile din ce in ce mai puternice sau amenintarile Web 2.0
Dar AI NEVOIE de securitate continua pentru a te concentra pe obiectul de activitate specific afacerii tale.
Ofera solutiilor McAfee 15 minute pe zi din timpul tau, iar ele iti vor asigura protectie 24/7 impotriva amenintarilor via internet, e-mail, la adresa datelor, sistemelor sau retelei tale. CUM?

McAfee: 15 minute/zi - si compania ta este protejata!

Ofera solutiilor McAfee 15 minute pe zi din timpul tau, iar ele iti vor asigura protectie 24/7 impotriva amenintarilor via internet, e-mail, la adresa datelor, sistemelor sau retelei tale. CUM? Prin solutii dedicate mediului small business - simplificate si testate pentru eficienta lor!

Securizarea companiei este doar una dintre multele sarcinii pe care le au zilnic administratorii IT si de multe ori se intampla ca ea sa reprezinte o prioritate doar in momentul in care un eveniment neplacut are loc.

Diversitatea de produse si solutii – pentru protectie impotriva virusilor , a spamului , protectia e-mailului s.a.m.d. mareste bugetele si timpul alocat managementului separat, pentru ficare produs in parte. Mai mult chiar, poate deschide ''portite'' prin care se pot strecura amenintari la adresa securitatii IT.

Pentru a mentine un nivel de securitate adecvat cat si pentru un management eficient, McAfee recomanda o abordare mult mai eficienta: integrarea solutiilor – reduce complexitatea, anticipeaza nevoile de securitate, reduce bugetul alocat managementului solutiilor de securitate.

Datorita caracteristicii integrabile a solutiilor McAfee, timpul in care se efectueaza administrarea zilnica se poate reduce la 15 minute pe zi, sau chiar mai putin. Fie ca managementul este centralizat on site, prin McAfee ePolicy Orchestrator® (ePO™) sau in cloud prin McAfee SecurityCenter, beneficiezi de o viziune de ansamblu asupra securitatii IT. Ai un singur sistem de monitorizat, din care poti efectua si rapoartele. Intri, rezolvi ceea ce trebuie si-ti continui activitatile zilnice.

Fie ca alegi un produs software, un appliance sau tehnologie Security-as-a-Service, produsele McAfee se integreaza perfect in aceeasi consola de management. Potofoliul solutiilor McAfee este vast, asa ca te poti extinde, poti face upgrade sau poti adauga alte produse; pe toate le controlezi din aceeasi consola.

McAfee s-a dezvoltat in jurul a 3 idei de baza, care s-au dovedit a fi eficiente si neconstisitoare, atat pentru companii cu 11-12 useri cat si pentru cele mai mari, de peste 100 de useri:

Securitate integrata, cuprinzatoare, puternica, inteligenta – astfel incat sa nu fie necesar ca tu sa fii expert in securitate sau sa fii nevoit sa angajezi un astfel de expert.

Management simplificat si unificat - pentru a reduce timpul de la deployment si pana la mentenanta si raportare.

Posibilitatea de a alege: solutii Security-as-a-Service, software cu management on-site sau aplicatii hardware – flexibilitatea de a alege, in functie de timp si capacitate.

McAfee stie ca rutina managementului securitatii IT poate fi coplesitoare pentru personalul IT supra-solicitat.  Din acest motiv, a dezvoltat un ghid de metodologii denumit ''15 Minute pentru securizarea companiei''. Aceasta metodologie unica de management al securitatii IT, reprezinta o schema de configurare a securitatii mediului IT, intr-un timp foarte redus. 

Decat sa stai ore in sir pentru a face ordine dupa un dezastru, mai bine stai cateva minute cu McAfee! Afla mai multe aici www.mcafee.com/mid/secure15   

McAfee: mai multa securitate si eficienta, costuri mai mici si stres mai putin!

Fa cunostinta cu oamenii care dezvolta tehnologiile McAfee aici:

http://www.youtube.com/watch?v=ZqyGBD-S854&list=UUpvWmi8WBh_2RedB5-xDOXg&index=40&feature=plcp

Afla mai multe despre McAfee DeepSAFE si McAfee ePO Deep Command aici:

http://www.youtube.com/watch?v=Kov9n9zVMUE&feature=related

Despre Blue Soft Serv

Blue Soft Serv este service provider, it hardware&software reseller, McAfee Premier Partner. Compania este activa in piata de servicii si produse IT din anul 2004.
Despre McAfee
McAfee, subsidiara a Intel Corporation (NASDAQ:INTC), este cea mai mare companie dezvoltata la nivel mondial, dedicata tehnologiei securitatii. McAfee ofera solutii proactive, testate si servicii ce ajuta la securizarea sistemelor, retelelor si a terminalelor mobile oriunde in lume, pentru ca oricine sa se poata conecta in mod protejat la Internet, sa navigheze sau sa faca tranzactii pe internet cat mai securizate posibil.