bluegifts

Comunicate de presa si evenimente pe tema bluegifts

 • bluegifts. Blue Gifts Store Grant

  bluegifts

  Iasi, Iasi - 28 decembrie 2020

  Comunicat de Blue Gifts

  Începere implementare măsura “ Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr.2 Firma: SC BLUE GIFTS STORE SRL ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: granturi , masura2 , bluegifts

  Vezi toate comunicatele de presa despre bluegifts

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bluegifts.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bluegifts. Informatiile despre bluegifts cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bluegifts, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bluegifts, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.