Bluem – Inovatie in ingrijirea implanturilor dentare!

BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Produsele Bluem cu oxigen natural reprezinta o inovatie in ingrijirea implanturilor dentare si a dintilor. Produsele pentru igiena orala, Bluem contin oxigen natural si au o formula noua, unica, inovatoare, foarte eficienta ce curata perfect dintii si ofera o protectie crescuta implanturilor dentare.

Produsele Bluem

Produsele Bluem

 Ingrijirea corecta a dintilor este foarte importanta pentru mine si din acest motiv folosesc produsele Bluem.  

Anca Dumitru, consumator produse Bluem

Produsele Bluem, pasta de dinti si apa de gura ,  cu oxigen natural au o formula unica, inovatoare,  foarte eficienta in intretinerea perfecta a implanturilor dentare, a dintilor si gingiilor. Studiile clinice au demonstrat ca oxigenul natural ajuta la eliminarea in profunzime a bacteriilor, la reducerea pungilor parodontale si la ingrijirea optima a gingiilor. Totodată, pasta de dinti Bluem asigura o respiratie proaspata, un efect de albire a dintilor, asigurand protectia impecabila pentru dinti si implanturi dentare.

Un zambet perfect, cu dinti frumosi si sanatosi creste incredererea de sine si are un rol important in dezvoltarea relatiilor personale si de afaceri.  Mentinerea unui zambet frumos necesita ingrijirea permanenta a dintilor si a gingiilor.  Aceast lucru necesita uneori tratamente  dentare costisitoare si indelungate al caror rezultat  trebuie pastrat in timp cat mai mult.

Unul dintre cele mai importante tratamente in stomatologia moderna este implantul dentar. Acesta a devenit o necesitate in tratamentele de restaurare dentara si este de cele mai multe ori solutia ideala pentru rezolvarea situatiilor concrete, atat din punct de vedere al pacientului dar si al medicului.

Implantul dentar are o rata de reusita de peste 95% in conditiile in care sunt respectate conditii stricte de igiena dentara. O igiena dentara buna inseamna o ingrijire zilnica sustinuta de produse competitive, precum si vizite regulate la medicul stomatolog.  Produsele Bluem, ce contin oxigen activ, sunt foarte eficiente in intretinerea perfecta a implanturilor dentare.  Studiile clinice au dovedit ca utilizarea oxigenului natural are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare si de intretinere a gingiilor, dintilor si implanturilor dentare.

Eficacitatea produselor Bluem este rezultatul interactiunii mai multor ingredienti specifici cu puternic efect antiseptic, dezinfectant si antibacterian.

In accelasi timp dintii vor ramane albi si stralucitori. Pasta de dinti Bluem are un PH neutru si nu contine  substante care pot afecta suprafata dintilor sau a implanturilor dentare.

Despre Bluem

Produsele Bluem sunt dezvoltate de o echipa de specialisti in implantologie, chirurgie orala si medicina dentara. Specialistii Bluem au descoperit ca utilizarea oxigenului natural (activ) are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare ce are loc dupa interventiile chirurgicale dar are si un efect de intretinere a dintilor si gingiilor cu o crestere semnificativa a stabilitatii implanturilor dentare.