Prima revista de Formula 1 in Romania

BUCURESTI - 15 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

F1 Racing, cea mai bine vanduta revista de Formula 1 din lume va fi lansata in Romania in luna martie a anului 2005. Lider al pietei mondiale a publicatiilor de Formula 1, F1 Racing apare in peste 27 de editii, este editata in 22 de limbi si este citita lunar de 3.000.000 de fani din intreaga lume.

Prima revista de Formula 1 in Romania

Licenta F1 Racing pentru Romania a fost obtinuta de Business Media Group, editor al publicatiilor Business Review, Biz, Class, Workbook, Cinemagia si care mai detine pe piata locala licenta pentru Stuff Magazine si Business Week (sectiuni editoriale)

„F1 Racing va aduce fanilor Formula 1 din Romania interviuri in exclusivitate, analize obiective si fotografii unice, care dezvaluie ce fac in timpul dintre curse cei mai rapizi oameni ai planetei” spune Bill Avery, publisher F1 Racing. „F1 Racing este singura revista care in afara de evenimentele din calendarul competitional prezinta si fata mai putin vazuta a Marelui Circ, oferind numeroase amanunte din culisele competitiei” a mai adaugat Bill Avery.

„Lansarea F1 Racing in Romania are loc pe fondul unei cresteri a interesului pentru acest sport pe plan mondial, intr-un an in care inca o tara, Turcia, intra in circuitul curselor de Formula 1 si cand vom avea cele mai multe Grand Prix-uri de pana acum” spune Laurentiu Mandu, redactor sef F1 Racing.

Audienta F1 Racing este formata in principal din barbati din segmentul ABC1, fani ai Formulei 1, de la suporteri inflacarati pana la spectatori de ocazie. Revista va avea o aparitie lunara si va fi tiparita in conditii grafice deosebite, respectand standardele internationale impuse de Grupul Haymarket (Anglia) care detine drepturile acestei publicatii.

Despre BMG

Haymarket este unul dintre cele mai mari grupuri de publishing din Anglia, cu titluri publicate in 23 de limbi in aproape 100 de tari. Afacerea principala consta in editarea a peste 100 de publicatii atât dedicate unei audiente largi, cât si specializate pe diverse domenii (auto, sport, IT, marketing, finante etc.), aceasta fiind completata de publicatii electronice, website-uri si organizarea de evenimente.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat in 1995 cu misiunea de a furniza informatii obiective si un loc de discutii privind mediul de afaceri din Romania. BMG are doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul Business Review, revista de afaceri Biz si cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook) si Lifestyle Publishing (ce include Class - revista de lifesyle masculin, Stuff – licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine, precum si Cinemagia – singura revista de cinema din Romania).

Pentru mai multe informatii si detalii, va rugam contactati BMG, tel : 021/3353473, fax: 021/335374, persoane de contact : Laurentiu Mandu, Editor Sef F1 Racing sau
Gabriela Enescu, Marketing Manager BMG.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bmg/prima-revista-de-formula-1-in-romania