Regreto Funerare lanseaza noul website

BUCURESTI - 14 august 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Religie, Logistica/Transport, Retail

Regreto Funerare, expert in servicii funerare complete, anunta lansarea noului sau site. Portalul are acum o interfata noua, mult mai usor accesibila. Meniul site-ului este intuitiv, astfel incat orice utilizator sa gaseasca rapid ceea ce il intereseaza.

Regreto Funerare

Regreto Funerare

Un deces in familie este un moment extrem de dificil pentru cei dragi, ramasi sa isi plang ruda trecuta la cele vesnice. Sunt clipe dramatice, in care cei care trebuie sa se ocupe de funerarii cu greu se pot concentra pentru a organiza ceremonia in cele mai mici detalii.

Regreto Funerare ofera servicii funerare complete, preluand astfel grija de pe umerii celor si asa greu incercati de soarta. Prin demersurile pe care le fac, reprezentantii firmei dau asigurari asupra faptului ca ultimul omagiu oferit defunctului va fi decent si presarat cu toata stima, recunostinta si respectul cuvenit.

Regreto Funerare si-a castigat respectul celor care au apelat de-alungul timpului la serviciile sale, construindu-si o reputatie pe care se bazeaza in continuare si pe care doreste sa si-o consolideze. Tocmai de aceea, reprezentantii acestei firme de pompe funebre nu isi permit sa faca rabat de la niciun serviciu.

Regreto Funerare si-a lansat recent noul site, https://www.funerare-complete.ro/. Website-ul are un design nou, elegant si este usor de utilizat. Portalul prezinta gama completa de servicii funerare oferite.

Astfel, firma de pompe funebre din sectorul 4 ofera suport membrilor familiei pentru declararea decesului la Evidenta Populatiei si pentru obtinerea tuturor documentelor necesare inhumarii. De asemenea, firma asigura si servicii de imbalsamare, dar si transport funerar.

Pe site-ul Regreto Funerare pot fi alese pachete in functie de bugetul fiecaruia. Toate aceste pachete insa asigura servicii funerare complete.

Utilizatorii site-ului pot alege din meniul portalului pachetele funerare si pot comanda inclusiv aranjamente florale pentru ceremonia de inmormantare. Personalul profesionist este dedicat colaborarii cu familia pentru a oferi asistenta in selectarea serviciilor de inmormantare de inalta calitate si la preturi accesibile.

Firma de pompe funebre din Bucuresti deserveste atat cele sase sectoare ale Capitalei, cat si judetul Ilfov. Reprezentantii Regreto Funerare sunt non-stop la dispozitia celor care au nevoie de servicii funerare complete, intrucat sunt constienti ca un deces este un eveniment neprevazut, care ii ia intotdeauna prin surprindere pe membrii unei familii.

Pentru servicii funerare Bucuresti apeleaza asadar cu incredere la profesionistii Regreto Funerare. Vei trece putin mai usor peste drama pe care o traiesti, datorita responsabilitatii, a profesionalismului si a promptitudinii cu care lucreaza reprezentantii acestei firme de pompe funebre.

Regreto Funerare

Strada Teascului nr. 29, Sector 4, Bucuresti

0722274177