Boala legata de profesiune

Definitie Boala legata de profesiune

Din punctul de vedere al securitatii si sanatatii in munca, boala cu determinare multifactoriala, la care unii factori determinanti sunt de natura profesionala.Conform art. 5 (r) din Legea securitatii si sanatatii muncii 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Boala legata de profesiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Boala legata de profesiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Boala legata de profesiune. Definitiile termenilor despre Boala legata de profesiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Boala legata de profesiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Boala legata de profesiune.