boardgame

Comunicate de presa si evenimente pe tema boardgame

 • boardgame. Coperta joc

  boardgame

  Tirgu Mures, Mures - 10 aprilie 2013

  Comunicat de Le & Le Games srl

  Sectorball este un joc popular de fotbal de masă, practicat încă din anii 1900. Timpul a făcut ca un simplu joc cu nasturi de palton pe o masă de bucătărie să se transforme într-un sport, numit Sectoball, jucat în mediu profesionist în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotbal , fotbal de masa , jocuri pentru copii , boardgame , jocuri de socializare , sectorball

  Vezi toate comunicatele de presa despre boardgame

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul boardgame.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la boardgame. Informatiile despre boardgame cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul boardgame, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la boardgame, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.