Recomandarile Radio Vacanta AmFostAcolo.2013 - cele mai apreciate hoteluri si pensiuni de pe Litoral si din Delta Dunarii

Mamaia - 12 septembrie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Pe baza miilor de impresii si recomandari din diverse destinatii de pe Litoral si din Delta incarcate de turisti pe AmFostAcolo.ro, am selectat cele mai apreciate hoteluri si pensiuni din aceste destinatii, ca o recompensa pentru eforturile depuse de administratorii lor si ca instrument util turistilor in alegerea destinatiei de vacanta pentru anul 2013. Sâmbătă 15 septembrie, incepand cu ora 10, Radio Vacanta si AmFostAcolo.ro impreuna cu Asociatia Litoral - Delta Dunarii in calitate de co-organizator, va invită la Hotel MODERN din Mamaia pentru festivitatea de înmanare a Recomandărilor AmFostAcolo pentru anul 2013.

AmFostAcolo - sansa unei alegeri informate, garantia unei vacante reusite

AmFostAcolo - sansa unei alegeri informate, garantia unei vacante reusite

AmFostAcolo.ro si Radio Vacanta şi-au propus să evidenţieze si să recompenseze, anual, cele mai merituoase hoteluri de pe ţărmul românesc al Mării Negre – mai precis cele care au adunat cele mai multe recomandări pozitive din partea clienţilor care şi-au scris impresiile pe AmFostAcolo.ro.

Anul trecut am premiat primele 20 de clasate; anul acesta am extins lista, considerand rezultatul analizei îmbucurător si dătătoare de speranţă atât pentru turismul autohton cat şi pentru turistul român – aflat in plin proces de maturizare a culturii si experientei turistice. Deasemenea, in 2012 am adaugat si Delta Dunarii pe lista destinatiilor analizate si premiate.

Criteriile de selecţie au fost: (1) părerile să fie reprezentative si actuale - unitatea de cazare respectivă să fi acumulat, până la 3 septembrie anul curent, un număr minim de impresii şi recomandări din sezonul 2012 din partea clientilor săi  - nu au fost luate, de exemplu, în calcul acele unităţi unde existau doar recomandări mai vechi sau care aveau doar 1-2 recoman­dari in total) si (2) gradul de recomandare general să fie de minim 85%.

 

Merită subliniat ca Radio Vacanta si AmFostAcolo.ro nu şi-au propus sa determine, prin aceasta iniţiativă, care sunt cele mai bune hoteluri de pe Litoral – veţi regăsi, de exemplu, in lista recomandărilor şi hoteluri de două stele si pensiuni fara pretentii de lux.  Recomandările AmFostAcolo.2011 recompenseaza, în fapt,  unitatile de cazare care au reuşit sa ofere  un raport pret/calitate optim clientului-turist, determinându-l să recomande aceasta cazare altora şi, foarte probabil, să se gândească la o reîntoarcere.

Recomandarile AmFostAcolo nu garanteaza o vacanta perfecta pentru orice turist; un turist client obisnuit al hotelurilor din clasa premium nu trebuie sa aleaga un hotel de 2 stele doar pentru ca este recomandat de AmfostAcolo sau pentru ca este mai bine pozitionat in clasamentele satisfactiei turistice. Suntem insa deplin increzatori ca un hotel recomandat AFA va asigura si in 2013 o vacanta reusita oricarui client din categoria turistica careia acel hotel i se adreseaza.

 

Festivitatea de înmânare a Recomandărilor AmFostAcolo.2011 va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, la hotel Modern din Mamaia, dupa urmatorul program:

    Ora 10 –  conferinta de presa
    Ora 11 – decernarea recomandarilor AmFostAcolo & RadioVacanta pentru Litoralul Romanesc si Delta Dunarii

 

Pentru o invitaţie de participare, rog trimiteţi o solicitare pe adresa cornel.bociort@amfostacolo.ro

--

 

Despre AmFostAcolo.ro

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit in anii de funcţionare să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de peste 30.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin cele aproximativ 35.000 de impresii şi recomandări de călătorie din peste 12.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare  - completă, detaliată, complexă şi, cel mai important, dezinteresată - a oricărui turist român, indiferent dacă destinaţia despre care se documentează ori pe cale să o aleaga este din România, Turcia, Bulgaria, Grecia sau din Thailanda, Seychelles, Maldives, Argentina etc.

Despre Bociort Cornel PFA

Informatii suplimentare despre eveniment puteti gasi pe www.amfostacolo.ro ori puteti solicita prin telefon 0721.22.56.12