bodum

Comunicate de presa si evenimente pe tema bodum

 • bodum. jamaica blue mountain

  bodum

  Bucuresti - 30 octombrie 2012

  Comunicat de SC BizCafe SRL

  BizCafeShop .ro, magazinul online de espressoare cu capsule, cafea, ceai, ciocolata calda, cadouri si accesorii, va prezinta in exclusivitate o serie de noutati si idei de cadouri speciale: raritati de cafea - Jamaica Blue Mountain Clasa 1, pahare c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: illy , bizcafeshop , tchibo , bodum , dammann , lavazza , eraclea

  Vezi toate comunicatele de presa despre bodum

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bodum.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bodum. Informatiile despre bodum cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bodum, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bodum, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.