Finalizare proiect granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Harsova - 19 octombrie 2021

Comunicat tip General in Logistica/Transport

SC BODY INVEST SRL anunta finalizare proiectului finantat prin masura "GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU"

Sigle

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni,incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei ,Energiei si Mediului de Afaceri/AIMMAIPE ,RESPECTIV 08.04.2021.

Obiectivul proiectului il reprezinta sprijinirea scocietatii BODY INVEST SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate,urmatoarele:

-mentinerea activitatii pe o perioada de minim 6 luni,

-mentinerea/suplimentarea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii,pe o perioada de minimum 6 luni,la data acordarii granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75(valoarea totala) din care:725.925 lei grant si 108.888.75 lei cofinantare

Contract finantare M2 nr RUE 8407/08.04.2021

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020)

Persoana de contact:

Nume:  TANASE SILVIU

Telefon:0723829500

Mail: tanase76silviu@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/body-invest-srl/finalizare-proiect-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor2