BodyPaint    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BodyPaint

 • BodyPaint. MAXON Cinema 4D Studio

  BodyPaint

  Bucuresti - 15 April 2011

  Comunicat de SIMPLE IT

  Simple IT, furnizor de solutii software si dispozitive hardware, completate de servicii de specialitate, anunta numirea Simple IT ca MAXON Authorized Reseller, punand astfel la dispozitia clientilor toata gama de produse MAXON. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: simple it , partener , maxon , cinema 4d , bodypaint

  Vezi toate comunicatele de presa despre BodyPaint

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BodyPaint.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BodyPaint. Informatiile despre BodyPaint cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BodyPaint, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BodyPaint, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.