NU POTI LIPSI! TREBUIE SA FII PREZENT LA EVENIMENTUL MUZICAL AL LUNII APRILIE!

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

CONCERT EXTRAORDINAR DE PASTE , PE SCENA SALII RADIO DIN BUCURESTI.
Tenorul Bogdan Mihai , soprana Rodica Vica , bas-baritonul Zoltan Nagy si baritonul Serban Vasile , acompaniati de Silvestri Orchestra condusa de maestrul dirijor Gabriel Bebeselea , vor da viata unei perle a belcanto -ului italian, opera Don Pasquale , de Gaetano Donizetti , in versiune de concert.

NU POTI LIPSI! TREBUIE SA FII PREZENT LA EVENIMENTUL MUZICAL AL LUNII APRILIE!
 Este o mare bucurie pentru mine si pentru minunatii mei colegi sa cantam de Paste la noi acasa, sa oferim arta noastra si publicului din Romania. Va asteptam cu mult drag la un eveniment inchinat belcanto-ului italian! 

Tenorul Bogdan Mihai

Asociația Culturală „Irina Șațchi”

&

Silvestri Orchestra

 

 DON PASQUALE

de Gaetano Donizetti

 

 SPECTACOL EVENIMENT PE SCENA

SALII RADIO

REPREZENTATIE UNICA!!!

 Sambata, 27 aprilie, ora 19.00

 

          Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, cea mai tanara orchestra din Romania, Silvestri Orchestra, impreuna cu patru artisti lirici romani, tineri si in plina cariera internationala, va ofera un eveniment extraordinar pe scena Salii Radio, din Bucuresti.

Tenorul Bogdan Mihai, soprana Rodica Vica, bas-baritonul Zoltan Nagy si baritonul Șerban Vasile, acompaniati de Silvestri Orchestra, sub bagheta maestrului Gabriel Bebeselea, va invita la opera comica Don Pasquale de Gaetano Donizetti.

Concertul va avea loc sambata, 27 aprilie la ora 19.00, pe scena Salii Radio pe care, de-a lungul timpului, au urcat mari nume ale scenei lirice romanesti.

Tenorul Bogdan Mihai si bas-baritonul Zoltan Nagy sunt doi reprezentanti de seama ai scolii romanesti de canto. Chiar daca sunt foarte tineri, au fost deja aplaudati pe cele mai mari scene lirice ale lumii, Zurich si Berlin, Paris si Viena, Sankt Petersburg si Tokio.

La fel de tineri si de talentati, Rodica Vica si Serban Vasile, sunt la inceputul unei frumoase si bogate cariere internationale. Dupa ce au fost aplaudati de publicul din romania, cei doi solisti ai Operei Nationale din Bucuresti au fost invitati de Opera din Viena si de celebra Metropolitan Opera din New York.

Alaturi de cei patru minunati artisti, pe scena Salii Radio va sta cea mai tanara orchestra din Romania. Silvestri Orchestra a luat fiinta in urma cu foarte putin timp, din initiativa unor tineri talentati - dirijorii Tiberiu Soare si Gabriel Bebeselea, doi dintre cei mai mari dirijori romani ai momentului. Tineretea, entuziasmul si profesionalismul de care au dat dovada, atat in tara cat si in strainatate, le-au atras alaturi tineri instrumentisti, extrem de talentati, care isi doresc performanta in primul rand la ei acasa.

Sala Radio a fost prima care a gazduit, vreodata, o opera in concert, un concept devenit traditie sub atenta supraveghere a marelui maestru Carol Litvin.

Acesta este motivul pentru care Bogdan Mihai, Rodica Vica, Zoltan Nagy, Șerban Vasile si Silvestri Orchestra au ales sa va prezinte Opera Don Pasquale chiar pe scena Salii Radio.

Este modul prin care ei, generatia tanara, au inteles sa duca mai departe o traditie frumoasa, nascuta din respect pentru arta lirica si pentru maestrii ei.

La fel de important, acest spectacol se doreste si un omagiu adus marilor voci ale scenei lirice romanesti care, prin activitatea lor, au lasat mai departe o bogata mostenire.

Vă așteptăm, asadar, cu mult drag sâmbătă seara, 27 aprilie 2013, ora 19:00, la Sala Radio. 

Biletele sunt disponibile pe www. bilete .ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro sau la casa de bilete a Salii Radio.

Organizator 

Asociația Culturală „Irina Șațchi”

Reprezentant: Izabela Cernătescu, Telefon: 0752.806.080

E-mail: izabelacernatescu@yahoo.com 

Silvestri Orchestra

Dirijor Gabriel Bebeselea

Concert Maestru: Monica Bălășoiu, Telefon: 0720.051.200

E-mail: Balasoiu.monica.cristiana@gmail.com