Noua colecţie de modă Aliss într-o şedinţă foto de Bogdan Mitrică, fotograf profesionist

Craiova - 25 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Din luna Mai, Bogdan Mitrică, fotograf profesionist şi Casa de Modă Aliss din Craiova încep o colaborare din care vor rezulta şedinţe foto ale noilor colecţii lansate de Aliss.

Bogdan Mitrică este un fotograf profesionist pasionat şi implicat, atât în fotografia de nunta, de eveniment, de familie, de modă, cât şi în fotografia de marketing. Prin talentul şi dedicarea sa, domeniile în care activează devin din ce în ce mai variate. Bogdan şi-a transformat talentul în profesionalism, a investit în educaţie şi aparatură, a venit de fiecare dată cu elemente noi, şi-a pus creativitatea la lucru şi fiecare sendinţă a devenit o experienţă diferită atât pentru el, cât şi pentru cei implicaţi.

Astfel, începând cu luna mai, Bogdan dă amploare unui brand de haine care s-a menţinut pe piaţa modei timp de mai bine de 20 de ani şi oferă în continuare produse de calitate clienţilor săi.

Pentru o experienţă plăcută şi utilă producător – client, Casa de Modă Aliss va aduce o perspectivă nouă asupra colecţiilor sale de haine, prin prisma şedinţelor foto menite să îmbogăţească această experienţă şi să vină în folosul clienţilor. Şedinţele foto se vor axa pe mai multe aspecte, dar în principal pe nevoia clienţilor de a observa detalii importante, aspecte care îi interesează, de a avea o viziune mai clară asupra colecţiei, prin prisma imaginilor. Cu o experienţă vastă în domeniul fotografiei, Bogdan Mitrică cunoaşte foarte bine  valoarea lor  artistică dar şi valoarea fotografiei ca instrument de marketing.  Scopul lui este să depăşească aşteptările şi să aducă fotografia la alt nivel, fie că e vorba de promovarea unui brand sau de a capta în imagini diferite evenimente. Bogdan Mitrică, fotograf nunta, cunoaşte diferenţa dintre promovarea unui brand prin imagini şi fotografia de nuntă, care este un eveniment personal, intim, însă ambele au în comun nevoia oamenilor şi în ambele situaţii nevoile sunt diferite. În fotografia de eveniment, aşteptările sunt la nivelul trăirilor, al transpunerii şi al emoţiilor. În fotografia de brand, oamenii vor să le fie cât mai clară prezentarea produsului, să înţeleagă dacă au nevoie de acel produs şi să perceapă calitatea lui.

Colaborarea cu Casa de Modă Aliss este menită să împrospăteze viziunea asupra  unui brand de haine românesc care face faţă concurenţei cu brio. Tocmai pentru că este nevoie de a pune în lumină calitatea şi nivelul la care se înalta creaţiile Casei de Modă Aliss, şedinţele foto vor avea altă conotaţie din luna mai. Bogdan Mitrică vrea să aducă clienţilor vechi o nouă perspectiva şi să facă remarcată această colecţie  în faţă clienţilor noi şi viitori.

Despre Bogdan Mitrica fotograf nunta

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Bogdan Mitrică şi ceea ce aduce nou, cum lucrează, cum a devenit fotograf profesionist, fotograf nunta şi fotograf evenimente şi cum îşi extinde domeniile de activitate, îl puteţi contacta la telefon +4 0729.954.550 sau pe e-mail: contact@mitrica.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bogdan-mitrica-fotograf-nunta/noua-colectie-de-moda-aliss-intr-o-sedinta-foto-de-bogdan-mitrica-fotograf-profesionist