Compozitorul si pianistul Bogdan Ota in concert la Bucuresti - 14, 15 iunie, Cinema Patria

Locul desfasurarii: Cinema Patria

Organizator: Bogdan Ota Management

Compozitorul si pianistul Bogdan Ota in concert la Bucuresti - 14, 15 iunie, Cinema Patria

DAY OF WRATH „Revelatia” -un spectacol total de sunet, lumini si efecte speciale semnat Bogdan Ota, va avea loc in zilele de 14 si 15 iunie, ora 20:00, la Cinema Patria Bucuresti.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicala contemporana si unul dintre artistii romani cu cea mai spectaculoasa ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universitatii de Arte ”George Enescu” din Iasi, artistul roman a ajuns extrem de cunoscut si apreciat in intreaga lume o data cu participarea sa la competitia ”Norway Got Talent”, in 2011, unde a inregistrat un succes fulminant.

In 2012 artistul lanseaza proiectul de New Age Symphonic ”Nordic Sonata Orchestra” si primul sau album intitulat „DAY OF WRATH”, produs de casa de discuri Electrecord. Tot in acelasi an are loc lansarea carţii "Bogdan Ota şi pianul care apropie Cerul", scrisa de catre jurnalistul Constantin Ivanes, alias Sergiu Alex.

De altfel, incadrarea artistului in genul New Age Symphonic ii apartine lui Constantin Ivanes, realizatorul emisiunii ”Incursiuni de meloman” la Radio Cluj, cel mai autorizat critic si comentator in materie de New Age Music din tara, cronicar activ si foarte apreciat la Zone Music Reporter (SUA).

Ce spun criticii internationali:

Bogdan Ota este un compozitor de elita. Indemanarea muzicala cu care se misca si intelegerea structurii compozitionale de care da dovada sunt cu adevarat o raritate. Temele cu o puternica incarcatura emotionala stau alaturi de pasaje linistite de parca ar fi modelate din aceeasi materie. Albumul «Day of Wrath» confirma faptul ca orice discutie despre un succesor natural al lui John Williams este incompleta fara a lua in considerare numele lui Bogdan Ota” [WildyHaskell]

Unii muzicieni compun muzica pop si rock inainte de a-si incerca mana cu soundtrack-urile pentru film. Ota, pe de alta parte, suna predestinat sa fie un creator de muzica de film” [Dan MacIntosh]

 Biletele se gasesc pe site-ul oficial al artistului www.BogdanOta.com si pe site-urile de bilete: http://www.biletoo.ro/,  http://www.eventim.ro,  https://www.myticket.ro/,  http://www.blt.ro/, www.bilete.ro.

Pentru mai multe detalii despre activitatea artistului vizitati:

www.BogdanOta.com

www.facebook.com/BogdanOtaOfficial

http://www.youtube.com/user/BogdanOta

https://twitter.com/BogdanOta

 

 

Confirmare pana la data: 15 iunie 2013

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • EnergoBit EnergoBit
  • Worwag Pharma Worwag Pharma
  • Atlassib Atlassib
Parteneri eveniment:
  • Comfort Suites Hotel - Bucuresti Comfort Suites Hotel - Bucuresti
  • RDA Enterprises, NY, USA RDA Enterprises, NY, USA
  • Advancer Integration Specialists, NY, USA Advancer Integration Specialists, NY, USA
Parteneri media eveniment:
  • Antena3 Antena3