BOLDfashion    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BOLDfashion

 • BOLDfashion

  Bucuresti - 23 November 2011

  Comunicat de Concept Fabrica

  ... ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bold , matei schwartz , bold fashion

 • BOLDfashion

  Bucuresti - 13 April 2011

  Comunicat de Concept Fabrica

  BOLD fashion, cea mai nouă etichetă de streetwear gândită, produsă şi promovată în România, anunţă cu mândrie începutul unei colaborări cu fotograful de modă Alex Gâlmeanu. Prima expoziţie de fotografii transpuse pe triocuri BOLD est ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: boldfashion , alex galmeanu , matei schwartz

  Vezi toate comunicatele de presa despre BOLDfashion

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BOLDfashion.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BOLDfashion. Informatiile despre BOLDfashion cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BOLDfashion, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BOLDfashion, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.