Poze Bolnav

 • 15 Februarie - Ziua Internaţională a Copilului bolnav de Cancer (ICCD) se deruleaza in 2013 sub deviza „Diagnosticarea precoce...face diferenţa”

  Poza: 15 Februarie - Ziua Internaţională a Copilului bolnav de Cancer (ICCD) se deruleaza in 2013 sub deviza „Diagnosticarea precoce...face diferenţa”

 • 15 Februarie 2014 - Ziua Internaţională a Copilului Bolnav de Cancer. Copiilor care suferă de cancer trebuie să li se garanteze dreptul de acces universal la tratament și îngrijire.

  Poza: 15 Februarie 2014 - Ziua Internaţională a Copilului Bolnav de Cancer. Copiilor care suferă de cancer trebuie să li se garanteze dreptul de acces universal la tratament și îngrijire.

 • Delia Rus, indrumare medicala

  Poza: Delia Rus, specialistul tău în îndrumare şi informare medicală

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bolnav.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bolnav. Pozele pe tema bolnav cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bolnav, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bolnav, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bolnav.