Bon de casierie

Definitie Bon de casierie

Angajament al unui comerciant (persoana fizica sau juridica) de a plati la un termen determinat suma primita ca imprumut. Pot fi la ordin sau la purtator. Bonurile la purtator sunt transmisibile prin simpla traditie, iar cele la ordin prin gir (ordin inscris pe dosul bonului). Ambele categorii pot fi gajate. Poarta mentiunile necesare pentru identificarea debitorului emitent: - denumire, - forma societatii, - sediu, - capital, - numar de inmatriculare in registrul comertului, si - datele esentiale ale ultimului bilant aprobat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de casierie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de casierie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de casierie. Definitiile termenilor despre Bon de casierie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de casierie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de casierie.