Bon de folosinta

Definitie Bon de folosinta

Titlu cu sau fara valoare nominala care da dreptul la o parte a beneficiului net si la produsul lichidarii unei societati si ofera posibilitatea de a subscrie noi actiuni sau alte titluri de participatie. Totusi nu confera nici un drept social.In cazul asanarii societatii poate deveni bon de recuperare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de folosinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de folosinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de folosinta. Definitiile termenilor despre Bon de folosinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de folosinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de folosinta.