Bon de miscare a mijloacelor fixe

Definitie Bon de miscare a mijloacelor fixe

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-2-3A) Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document justificativ de predare-primire a mijloacelor fixe intre doua locuri de folosinta ale unitatii (sectie, serviciu, brigada, atelier, unitati subordonate etc.) - document de insotire a mijloacelor fixe pe timpul transportului de la sectia sau subunitatea predatoare la cea primitoare - document justificativ de inregistrare in evidenta tinuta de responsabilul cu mijloacele fixe la locurile de folosinta si in contabilitate. Se intocmeste in doua exemplare de catre persoana desemnata de compartimentul care dispune miscarea mijloacelor fixe (compartimentul mecanic-sef, energetic-sef, administrativ etc.). Circula: - la persoana care aproba miscarea mijlocului fix in cadrul unitatii (ambele exemplare) - la sectia (serviciul, brigada, atelierul, subunitatea) predatoare, pentru semnare de predare de catre responsabilul cu mijloacele fixe si pentru semnare de primire de catre delegatul sectiei, serviciului etc. primitor (ambele exemplare) - la sectia (serviciul, brigada, atelierul, subunitatea) primitoare (impreuna cu mijlocul fix), pentru inregistrarea in evidenta la locul de folosinta (exemplarul 1) - la compartimentul financiar-contabil pentru inregistrarea miscarii mijlocului fix (exemplarul 1 ). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - la sectia (serviciul, brigada, atelierul, subunitatea) predatoare (exemplarul 2). Vezi modelul in Normele Metodologice 0/03 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de miscare a mijloacelor fixe? Propune definitie

Poze Bon de miscare a mijloacelor fixe

 • UNTRR: Dialogul pentru extinderea mijloacelor prin care se poate face plata rovinietei continuă cu CNADNR

  Poza: UNTRR: Dialogul pentru extinderea mijloacelor prin care se poate face plata rovinietei continuă cu CNADNR

 • Triciclete Pentru Copii Pe Nichiduta.ro

  Poza: Tricicleta si bucuria de a simti libertatea de miscare

 • triciclete copii pe nichiduta.ro cea mai bogata gama de triciclete

  Poza: Miscarea ajuta la dezvoltarea armonioasa a celor mici

 • golf

  Poza: Avantajele taberelor de golf: miscare, aer curat, socializare si dezvoltare

 • Vezi toate pozele despre Bon de miscare a mijloacelor fixe

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de miscare a mijloacelor fixe.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de miscare a mijloacelor fixe. Definitiile termenilor despre Bon de miscare a mijloacelor fixe cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de miscare a mijloacelor fixe, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de miscare a mijloacelor fixe.