Bon de recuperare

Definitie Bon de recuperare

O forma a bonului de folosinta remis creditorilor sau actionarilor in cazul asanarii unei societati si care se substituie creantelor, respectiv participatiilor acestora, care sunt in acest fel amortizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de recuperare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de recuperare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de recuperare. Definitiile termenilor despre Bon de recuperare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de recuperare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de recuperare.