Bon de tezaur

Definitie Bon de tezaur

Sinonim - bon de trezorerie Obligatie emisa de stat pentru sumele imprumutate pe termen scurt (de la cetateni sau banci) si pentru care statul plateste dobanda.Denumire generica data titlurilor de stat, adica instrumentelor financiare emise de autoritatea fiscala, pentru finantarea temporara a deficitului bugetar. In Romania, cele mai utilizate titluri de stat sunt certificatul de trezorerie (cu scadenta la trei luni) si certificatul de depozit (cu scadenta mai mare, de regula un an). Vezi si Bon.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de tezaur? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de tezaur.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de tezaur. Definitiile termenilor despre Bon de tezaur cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de tezaur, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de tezaur.