Bon de vanzare

Definitie Bon de vanzare

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-4-12) Format A6, tiparit pe o singura fata, in carnete a 150 de file. Serveste ca: - document pentru incasarea numerarului - document pe baza caruia se elibereaza marfa clientului dupa ce in prealabil valoarea acestuia a fost achitata la casa - document care sta la baza completarii Borderoului bonurilor de vanzare. Se intocmeste in trei exemplare de catre vanzator. Circula: - exemplarul 1 - 1 a cumparator o data cu marfa - exemplarul 2 - la casa pentru achitarea sumei - exemplarul 3 - ramane in carnet. Se arhiveaza la compartimentul financiar contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/08 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon de vanzare. Definitiile termenilor despre Bon de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon de vanzare.