Bon

Definitie Bon

1. Document provizoriu care confera detinatorului sau dreptul de a primi ceva sau de a beneficia de ceva. Nota de plata pe baza careia se achita marfuri sau servicii. 2. Hartie de valoare emisa de stat sau de o institutie financiara recunoscuta de stat (spre exemplu bon de tezaur).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bon? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bon. Definitiile termenilor despre Bon cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bon.