Comode și decorațiuni potrivite pentru un living aerisit

BUCURESTI - 29 aprilie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Un living în stil modern este caracterizat în primul rând de un aspect aerisit. Pentru a obține acest aspect, dar pentru a beneficia în același timp de suficient spațiu de depozitare, astfel încât să ai totul la îndemână pentru un confort sporit, poți alege soluții inteligente.

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Funcționalitate și aspect modern, acestea sunt cele două caracteristici pe care le au comodele, obiecte de mobilier care îți pot completa sufrageria într-un stil aparte. Iată ce alegeri poți face în acest sens și cum poți integra cel mai bine anumite modele de comode într-o amenajare aerisită a sufrageriei tale. 

Alege tipul de comodă potrivit în funcție de spațiu

Pentru ca un obiect de mobilier, oricare ar fi acesta, să se potrivească perfect într-o sufragerie, acesta trebuie ales în funcție de spațiul de care dispui. Într-o sufragerie mare, în care dispui de suficient spațiu și care îți oferă șansa de a te desfășura după bunul plac, poți alege o comodă cu multe sertare, cu un design futurist – forme asimetrice, picioare orientate spre exterior, lățime mare. Mai mult decât atât, poți alege orice culoare care se potrivește stilului încăperii, ba chiar este de preferat să alegi modele de comode din lemn masiv cu detalii florale sau cu un aspect care atrage privirile. 

În cazul în care nu dispui de suficient spațiu în livingul tău, pentru a păstra totuși un aspect aerisit, preferă comodele cu un design compact, de culoare albă. Poți alege o comodă albă din lemn cu două uși sau o comodă din stejar cu sertare, pentru o depozitare inteligentă. Preferă modelele de comode înalte, care să se integreze cu succes într-un spațiu mic. 

Alege decorațiunile potrivite pentru un living în stil modern  

Pentru a crea senzația de spațiu suficient, de un living aerisit, este important să alegi și modele de decorațiuni potrivite, care să se integreze perfect în încăpere. Un stil contemporan și un aspect aerisit al sufrageriei este oferit de decorațiunile precum tablourile realizate din sticlă, de micile decorațiuni amplasate în colțurile întunecate ale camerei sau de oglinzile amplasate pe perete în puncte care reflectă foarte bine lumina. Preferă decorațiunile în culori calde sau în tonuri luminoase, alege albul în defavoarea culorilor vii și evită crearea unor contraste puternice. Poți obține cu ușurință un aspect modern al sufrageriei și senzația de aerisire dacă alegi obiectele potrivite de decor sau piesele de mobilier care îți oferă o soluție eficientă de depozitare.

Sursa de imagine:
Photographee.eu / Shutterstock.com