Bookletta Revealed

Locul desfasurarii: Galeria ALCHEMIA

Organizator: Bookletta

Va invitam cu drag la " Bookletta Revelead", primul eveniment marca Bookletta din Romania, care se va desfasura intr-o locatie speciala- Galeria Alchemia din Bucuresti (Calea Mosilor 95), sambata 16 martie incepand cu ora 19 (atasat afisul). Bookletta este geanta pentru carte, inventia Sandei Cojocaru, unica in lume si inregistrata, lansata la inceputul anului trecut. Intr-o lume a gentilor pentru catei si fite, alege o geanta care promoveaza cititul!Purtand Bookletta, ii dai voie intregii lumi sa vada ceea ce citesti si sa te judece in functie de asta, nu in functie de hainele pe care le porti, firma ceasului, etc. In acest fel, educi, schimbi comportamente, faci cititul atragator din nou si iesi in evidenta in multime. Asta ca sa nu mai spunem ca te alaturi celor care lanseaza un nou trend!In cadrul evenimentului " BOOKLETTA Revealed " vom promova lectura intr-un mod deosebit: trei tinere si talentate pictorite vor picta live gentutele Bookletta cu personaje feminine din carti, pentru ca sa ne amintim care sunt preferatele noastre.Apoi, va invitam in primul rand al unei prezentari de moda cu branduri 100% romanesti: Bookletta, Passepartous Shoes , Ava Precub si Sweet Paprika by Gabriela Atanasov. Pagina Bookletta:  https://www.facebook.com/Bookletta http://www.bookletta.com/ Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/563185783700579/?fref=ts Sanda Cojocaru Casa de Idei Bookletta 0749 588 517 bookletta@yahoo.com

Confirmare pana la data: 11 martie 2013

Participare: Intrare libera